Kysy nämä asiat vanhemmiltasi, kun he vielä elävät

KK kysyi asiantuntijalta, mistä asioista lasten on hyvä keskustella ikääntyneiden vanhempiensa kanssa, kun aikaa vielä on. Lue koko juttu

Kysy nämä asiat vanhemmiltasi, kun he vielä elävät

Kommentit (4)

Vierailija

Ei ehkä tule 3-kymppisenä mieleen kysyä vanhuksilta asioita, mitkä kuolee ennen aikojaan yllättäen...

  • ylös 29
  • alas 28
Susanna

Mä vietän paljon aikaa olemalla ja tekemällä kaikkee yhdessä vanhempieni kanssa (liki 8kymppisiä) ja myös puhumme todella paljon kaikesta. Näistä asioita ollan monet kerrat puhuttu. Isän kanss on ihana kävellä metsässä ja kuunnella tarinoita niistä paikoista kun hän oli pieni ja kulki isänsä kanssa siellä. Äidin syntymäkodin pihalla ollaa käyty ja otettu kuvia. Puhuttu toiveista, odotuksista, iloista ja pettymyksistä. Kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan väliltä :)

  • ylös 47
  • alas 31
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No kyllä itselleni heräsi kysymyksiä juuristani parikymppisenä. (Ydinperheen lapsena, eikä kukaan "kannustanut", päinvastoin - oli kaukaiset välit.) Opiskelijalipulla oli juuri ja juuri rahaa mennä mummuloihin ja saada jutella näistä. Mietin heitä ja menneitä aikoja paljonkin. Papat olivat jo kuolleet, mutta mummuista molemmat kertoivat: toinen hyviä muistellen, toinen todella vaikeasti (kumpikin kovia kokeneena). Molemmat kuitenkin halusivat kertoa tarinansa, kätketyt kuvatkin esiin kaivettiin. Toinen oli jälkeenpäin iloinen, toinen oli tullut aatoksiin, että mitä oikein halusin (rahaa häneltä?)..

Hei Sandra, onpa hienoa, että hoksasit ja ehdit mennä isovanhempiasi jututtamaan! Moni varmasti toivoo, että olisi mennyt. Mutta voihan siinä tosiaan niinkin käydä, että kiinnostus herättää epäluuloa. Inhimillistä sekin!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat