Tältä näyttää netin vihatuin nainen

Tältä näyttää netin vihatuin nainen

Miltä tuntuisi, jos sadat tuntemattomat herjaisivat netissä ulkonäköäsi ja mielipiteitäsi? Saara Huttunen tietää.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (62)

Eskoe

Totuus tuli tässä kommentissa. Lukisitte tekin siellä toimituksessa joskus vähän minkälaista tekstiä kyseinen henkilö kirjoittelee nettiin, niin tietäisitte mistä tässä oikein on kyse.

SUPERI

Mistä sitten on kyse? Kyllä minua surettaa miten ihmisten on liian helppoa tehdä toisesta pilkankohde ja mitä sitten? Mitä sitten vaikka tämän tytön ajatusmaailma ei kohtaa omaasi? Ketä se haittaa muuta kuin sinua? Get a life! Moiset kommentit ei anna hyvää kuvaa kenestäkään, haukutaan ja ja viisastellaan, ettepäs tiedä mistä on kyse... No  ei kai tiedetä, kun ei kenelläkään kitisijällä taida olla tarpeeksi älliä, jotta kykenisi järkevään ja fiksuun argumenttiin ja kommenttiin. Surullista miten lapsellisiksi ihan aikuietkin taantuvat nettikiusaamisen halppouden äärellä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Anonyymi

Niin ja vielä edelliseen viestiin lisätäkseni, kyse ei tosiaan ole mistään naisvihasta, kuten "ylis taas vauhis" mainitsikin. Saara on aiheuttanut nämä reaktiot omalla asiattomalla käytöksellään.

Superi

Ei ei ei ei

Taitavastippa oikeutit ihmisen piinaamisen :) Good job!

Ei ole totta, ketä teitä kasvattaa? Vanhempanne kuolis häpeästä.

No hei

Toimitus, jos kirjoittaa kantaaottavan tekstin, niin aihetta voisi tutkia vähän enemmän. Kukaan ei vihaa Saaraa sen takia, että hän on nainen, vaan hänen oman käytöksensä takia. Netistä löytyy useita katkelmia ja kuvankaappauksia myös hänen epäasiallisesta käyttäytymisestä.
Ei mulla muuta.

Muuten

Lisään vielä että aika pahalta tuo teksti kyllä näyttää jos ei tiedä mitä roskaa saara itse suoltaa internettiin. Tämä on se median hienous. Sanoja ei tarvitse vääristellä saadakseen toiset parempaan/huonompaan valoon, pitää vain valikoida mitä kertoo ja mitä ei.

SUPERI

Et voi oll aikuinen. Toivottavasti kasvat järkeäväksi, avarakatseiseksi ja ajattelevaksi ihmiseksi tuosta mädästä, raa'an kalan hajuisesta sielun tyngästä...

Rakastan naisia - Mutta vihaan...

Rakastan naisia, mutta vihaan new age fundamentalisti-tumblr-feministejä, jotka kirjoittelevat provokatiivista skeidaa ympäri verkkoa ja aina leimautuvat sitten uhreiksi kun trollit tulevat antamaan oman kortensa kekoon.

Ade

Mielenkiintoinen artikkeli, vaikken täyttä versiota nyt ostanutkaan/lukenutkaan. Kuitenkin aika yksipuolisen kuvan tuosta saa. Netissähän kyllä haukutaan aivan kaikkia. Jotenkin outoa, että jos oma käytös on provosoivaa niin tätä käytetään hyväksi miesvihassa.

Tietäjä

Kaikki viha häntä kohtaa johtuu hänen omasta käytöksestä ja toiminnasta kuvalaudoilla. Sitä hän ei pysty itselleen myöntämään tai muuttamaan käytöstään koska se hänä mielestä luovuttamista.

Erittäin halpamaista itsensä markkinointia tulla nyt jälkeenpäin feministinä länkyttämää naisvihasta netissä. Saara Huttusen eli Eponyymin kohdalla kysymys ei ole sukupuolesta tai naisvihasta vaan hänen omasta typerästä käytöksestä kuvalaudoilla. Hän vain on provosoiva, helposti provosoituva, riidan haastaja. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

KsiHeikki

Nämähän ne on. Ihan itseään saa syyttää. Ongelma ei ole sukupuoli, vaan typerät, järjettömät mielipiteet ja keskenkasvuisuus.

Juuh elikkäs jooh

Luin tuota lehtiversiota, olisi parit kommentit
1) Saaran vihaaminen ei alkanut siitä siskokohusta
2) "viestien sävy muuttui kärkeväksi" toivon todella että toimitus tarkoitti Saaran viestejä
Postaan nyt pari Saaran viestiä

Saara Huttunen Jun 10th, 2:46pm
Nyt kun lanka on jo poistettu, tekisi mieli sanoa jotain tästä "ä ää et pyytäny vielä riittävän kohteliaasti"-henkisestä asiakaspalvelusta. In ylilauta user is our bitch. Mutta antaa olla

Saara Huttunen Jun 10th, 3:24pm
Suosittelen ettei ehkä kannata "neuvoa" muitakaan ihmisiä miten he elävät elämäänsä. Säkin oot kuitenkin vaan ylilaudan mode, et sen korkeampi auktoriteetti
Saara Huttunen Jun 10th, 3:24pm
Vaikka varmaan asiakkaan kyykyttäminen joskus luo illuusion vallasta

Saara Huttunen Jun 10th, 3:26pm
Sä et ole kummonen auktoriteetti neuvomaan ketään. Poliisin neuvoja ehkä kuuntelisin, ja opettajan, vanhemman jne. En jonkun ylilaudan uushomon.

SUPERI

Kyllä.. vihaiset laumasielut, todella huvittavia... Ei varmaan kyllä tämän kohteen, tytön mielestä. Miten ihminen taantuu noin ala kun on vihainen?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat