Mikä on paras mökkituliainen?

Mikä on paras mökkituliainen?

Kohtelias mökkivieras tuo mukanaan jotain pientä. Mikä on ollut paras saamasi tai viemäsi mökkituliainen?Lue koko juttu

Kommentit (9)

Maria Lindroos

Vein tuliaisiksi sytykeruusuja käytännön ihmiselle, joka myös pitää kaikenlaisesta näpertelystä. Hän ilahtui ja innostui kovin noista kauniista ja käytännöllisistä tuliaisista.Hän myös pyysi näyttämään, miten niitä tehdään, ja hän myös hurahti noiden ruusujen tekoon. =)

muffero

Viimeksi kun sain kutsun, vein mökille kertakäyttöastioita, haarukoita, veitsiä, lusikoita. Ne tuli hyvään tarpeeseen sillä edelliset oli jo vähenemässä. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Elina

Säkillinen vessapaperia koko kesän tarpeiksi. Auto on mökille mennessä aina tupaten täynnä ja kaupungissa käydessä vessapaperin ostaminen unohtuu helposti. Vessapaperi ei myöskään vanhene tai mene pois muodista :)

Ria Hafren

Viestisi pitäisi Jokaisen Mökki-Vierailijan lukea! Tulin tyttäreni ja tyttärentyttäreni kanssa pari päivää sitten mökille. Ja: Samperi! - WC-paperi oli loppu :0(! Täytyy käyttää talouspaperia. Joinakin kesinä on talouspaperi ollut loppu. Että. Jos vierailija OIKEIN haluaa ilahduttaa isäntä/emäntä-perhettä, hän tuo säkillisen sekä WC- että talouspaperia :0)!

Vierailija

Kiitos teille hyvistä ideoista! Näistä ja Facebookin kautta saaduista kommenteista syntyy mukava vinkkilista kaikille mökkituliaisia miettiville. - Eveliina 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat