16 valhetta, jotka opin televisiosarjoista ja elokuvista

16 valhetta, jotka opin televisiosarjoista ja elokuvista

Frendit alkoi alusta! Sarjaa esitetään AVAlla arkisin klo 22.30.

Kiireettömät lääkärit, vaivaton synnytys ja parikymppisten upeat asunnot. Elokuvissa ja tv-sarjoissa tapahtuu paljon sellaista, mikä ei tosielämässä ole mahdollista. Lue koko juttu

Kommentit (6)

muffero

Mä aina ihmettelen kun nämä ihmiset jättää auton ikkunat auki eikä laita ovia lukkoon vaikka sitten oltais keskellä isoa kaupunkia!

Jaska

Unohdit kopioida kohtaan 11. sen lopetuksen, että sankari kuitenkin irvistää tuskasta, kun elokuvan kaunotar puhdistaa hänen haavojaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Muokattu
klo 9:02 | 25.6.2015

Hei ja kiitos kommentistasi! On totta, että juttu ei ole uusi, ja tällaisia on ollut muuallakin – ja tulee varmaan olemaan tämän jälkeenkin. KK ei ole vastaavanlaista kuitenkaan koskaan tehnyt. Mietin, olisiko jutun loppuun ollut hyvä merkitä lähteitä, sillä hain kyllä inspiraatiota amerikkalaisissa medioissa olleista, saman aiheen ympärillä pyörivistä jutuista. Teksti ei ole kuitenkaan mistään kopioitu tai käännetty. 

Joonas

Mista tietää että elokuva- tai sarjamiehellä menee huonosti? Pelivelkoja, alkoholiongelmaa, jne? Siitä että kaveri on riisunut puvun / muut merkkivaatteet ja laittanut tavallisen paidan päälle sekä antanut parran kasvaa hieman.
Onneksi vain hieman, koska tosi pahiksilla on aina tuuhea parta!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat