Missä tapasit kumppanisi?

KK viettää rakkausviikkoa. Osallistu kisaan ja kerro kommenteissa, missä tapasit puolisosi. Viikon aikana rakkauskisoihin osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja. Lue koko juttu

Missä tapasit kumppanisi?

Sivut

Kommentit (46)

marika.t

Me tavattiin 13 vuotta sitten työpaikallamme, jossa mieheni oli kesätyöntekijänä :) Pyysi minut ensin kahville ja sitten katsomaan leffoja luokseen. Melko nopeasti rakastuimme :)

 • ylös 12
 • alas 11
Krista

Hemppa oli ensimmäinen poikaystäväni ylä-asteen seiskaluokalla, " suhde kuitenkin karikoitui"  muutaman kuukauden jälkeen. Sen jälkeen emme olleet tekemisissä tai yhteyksissä. Elämä kuljetti kauaksi toisistaan, mutta 20 vuoden jälkeen Facebook yhdisti.  Tapasimme n. kuukauden päästä yhteydenotosta ja se oli rakkautta jo toisen kerran ensisilmäyksellä :)

 • ylös 18
 • alas 16
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Soili

Lukion toisella luokalla paukkupakkasilla kaverin mökkireissulla. Mies oli kuskina ja kuherteli kaverini kanssa. Pidin häntä yllättävän mukavana ja vasta myöhemmin uudestaan tavatessa ihastuin.

 • ylös 12
 • alas 10
Citysinkku

Olin ollut jo 7v sinkkuna ja ajattelin että voin olla onnellinen yksinkin. Yks kaunis kesäpäivä menin kaverin moottoripyörän kyytiin, ajelimme ja kokoonnuimme Naantaliin jonne tämä hänen yks motoristi kaverikin tupsahti. Kätteli minua reippaasti ja esittäytyi, siitä hetkestä hän jäi mieleeni ja myös minä hänen mieleen. Meni kk:si ennen kuin törmäsimme baarissa uudestaan ja sillä tiellä ollaan! Nyt 15v jo yhdessä.

 • ylös 13
 • alas 3
Katja Pauna

Ari tuli hakemaan mua tanssimaan lakkiaissani v.88 Kemijärvellä, Falconin discossa. Ensin en lähtenyt,  koska uudet kenkäni olivat hiertäneet jalat rakoille. Hetken päästä sisukas kavaljeeri tuli uudelleen ilman kenkiä ja sanoi että heitä sinäkin kengät pois ja mennään sukkasillaan. Siitä se sitten lähti, tässä kuussa 24. hääpäivä! 

 • ylös 21
 • alas 9
Anne

Viime kesänä ystäväni terassilla. Olin hetken ollut sinkkuna ja ystäväni oli kertonut tästä kaveristaan jotain ohi mennen. Antoi numeronkin että voin soitella jos sille tuntuu. Monet viestit meinasin lähettää ja valmiiksi kirjoitinkin mutta aina jäi lähettämättä... eräänä viikonloppuna olin vkl vietossa ystäväni luona ja tämä kaveri oli kutsuttu sinne myös. Minä en siitä tiennyt. Siinä me sitten istuttiin terassilla ja juteltiin, tarjos se mulle taskulämpimän oluen autosta. Ilta tuli, hän jäi myös yöksi ja jutteluksihan se yö meni. Hauskat muistot ensimmäisestä yhteisestä yöstä. Meni päivä pari ja käytiin kahvilla. Siitä se lähti. Nyt tulee ensimmäinen vuosi just täyteen.

 • ylös 14
 • alas 8
Juttis

Vuosi 1990 Kallavedellä naamiaisristeilyllä Zorro ja Pelle kohtasivat... Naamiasasujenkin  riisumisen jälkeen on synkannut, yhdessä edelleen ja 22 v hääpäivä tulossa 17.7.2015...

 • ylös 11
 • alas 11
Tuula Viitala

Ravintolassa.Ystäväni oli siellä ja hän istui samassa pöydässä...29.7 siitä tulee 13 vuotta.

Murmeli

Salamarakkaus nykyiseen ukkokultaan syttyi netissä keskustelupalla. Musa-aiheisella foorumilla.
Mukamaku oli niin yhtenevä ettei koskaan ennen kenenkään kanssa ja pian huomattiin että yhteistä on paljon muutakin. Samankaltaiset arvo- ja ajatusmaailmat jne.
Kolmen kuukauden kuluttua lähdin rohkeasti hänen luokseen liki 300 kilometrin päähän ja se oli menoa heti kerralla.
Emme olleet vaihtaneet kuvia tai mitään/emme tienneet minkä näköinen toinen on.
Tästä kolme kuukautta ja olimme kihloissa.
Kuukausi eteenpäin mies otti lopputilin silloisesta työpaikasta ja muutti kotipaikkakunnalleni.
Nyt meille on tulossa esikoinen, pieni prinsessa joka syntyy aivan pian.
Laskettu aika on nyt 20.7. :)

 • ylös 11
 • alas 13
Marika Salolatva

Olin nykyisen mieheni isosena rippikoulussa vuonna 99, hän kuulemma ihastui minuun jo silloin mutta ei saanut suutaan auki. Olimme samassa kaveriporukassa vuosia mutta mitään ei edelleenkään meidän välillämme ollut. Molemmat elimme omaa elämäämme tahoillamme, mies saaden lapsiakin mutta minä en. Kunnes koitti Rauma Rock vuonna 2012, minä menin sinne odottaen näkeväni ihastukseni joka sattuu olemaan mieheni paras ystävä. Mieheni sitten lyöttäytyi seuraani ja loppuillasta raahasin hänet mukaani ja viereeni yöksi =D Pari viikkoa tästä hän ja lapset tulivat tavaroineen luokseni juhannuksen viettoon ja sillä tiellä ovat edelleen. Toinen hääpäivä oli jo 25.5.2015 <3

 • ylös 11
 • alas 14
kamelianainen

Me tapasimme lukiossa hämeenlinnassa. Ensin hän oli vastaan minua koska olin häntä 2 vuotta vanhempi, mutta pakotin hänet hyväksymään ikäni. Enhän sentään ollut mikään puuma. Olemme olleet välillä erossa mutta sitten taas yhdessä. Lapsia minulla on kolmen eri miehen kanssa, koska mieheni on ollut vähän saamaton silläkin rintamalla. Mutta olen pakottanut hänet senkin hyväksymään. Anoppini on samaa mieltä.

 • ylös 7
 • alas 15
ritu

Moi vaan kamelianainen! Pelottaa aivan nuo sinun sanat, olet pakottanut!!!!

Eiköhän miehesi kohta tajua sen ja ottaa hatkat! Eihän aikuista ihmistä' voi PAKOTTAA!!!

 • ylös 11
 • alas 3
kamelianainen

Me tapasimme lukiossa hämeenlinnassa. Ensin hän oli vastaan minua koska olin häntä 2 vuotta vanhempi, mutta pakotin hänet hyväksymään ikäni. Enhän sentään ollut mikään puuma. Olemme olleet välillä erossa mutta sitten taas yhdessä. Lapsia minulla on kolmen eri miehen kanssa, koska mieheni on ollut vähän saamaton silläkin rintamalla. Mutta olen pakottanut hänet senkin hyväksymään. Anoppini on samaa mieltä.

virkkuukoukku

Järjestimme vuosi sitten allasbileet kotonani ja kutsuimme juhliin koko firman väen. Juhlateemana oli Hawaiji allasparty. Asuna pyyhe ja uikkarit. Myös esimieheni, minua 20vuotta viisaampi, silloin vielä naimisissa, tuli yllättäen paikalle. Liittyi joukkoomme ja löysimme yhteisen sävelen...nyt kaksi viikkoa naimissa.

 • ylös 10
 • alas 7
Pia Vahekoski

Tapasimme porilaisessa ravintolassa tapaninpäivänä 1991. Sitä ravintolaa ei enää ole, mutta rakkaus kukoistaa :)

Susanna Kellosalmi

Internetin ilmaisella treffipalstalla. Meille kävi se, mitä moni toivoo mutta aniharva uskoo mahdolliseksi. Ei turhia luriteltu, viestittiin ja tavattiin sekä rakastuttiin näin aikuisiällä. Yhtä on pidetty kolmatta vuotta ja avioliitossa reilu vuosi.

Minna Romppainen

Internetin treffipalstalla oli minulla ilmoitus johon sain satoja vastauksia, mutta vain yksi kolahti. Tavattiin ja rakastuttiin. Kihloihin mentiin vuoden päästä jouluyönä ja naimisiin 5v. tapaamispäivänä. Naimisissa pian 7 vuotta ja yhdessä 12v. 

Delia

Hääpäivämatkalla, jo vuosia sitten.

Mieheni oli juuri jättänyt minut toisen naisen takia. Pidän matkustamisesta, joten lähdin itsekseni nauttimaan lomasta.

Siitä tulikin ikimuistoinen, vaikka en sydänsuruissani ollut edes voinut kuvitella, että kohtaisin siellä elämänkumppanini; tasapainoisen, rakastettavan ihmisen, jonka kanssa on ihana elää. 

 • ylös 26
 • alas 17

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat