Ketä julkkista rakastat?

KK viettää rakkausviikkoa. Kerro kommenteissa, kuka julkkis saa pääsi pyörälle. Viikon aikana rakkauskisoihin osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja. Lue koko juttu

Ketä julkkista rakastat?

Sivut

Kommentit (27)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Merituuli

Hugh Laurie <3 Ihastuin jo Bertie Woosterina ja muina nuoruuden hahmoina, mutta tohtori Housena sai suorastaan vapisemaan. Kuola valuu... ?

Irina

Martti Suosalo ehdottomasti. Loistava näyttelijä joka ei itse pidä itsestään ääntä. Ne silmät ja ujo hymy kohdatessa. Ahh!

  • ylös 11
  • alas 7
Riina Itkonen

No en voi sanoa rakastavani ketään julkkista, se on vähän liian voimakas sana moiseen ihailuun. Tykkään kuitenkin Elastisen elämänilosta ja energisyydestä , sillä se vaikuttaa aidolta.

Jane

Rakastan Cheekiä, eli Jare Tiihosta sekä Samuli Edelmannia. Samulista oon tykännyt aina ja keikoilla käyminen tai elokuvien katsominen saa aina kylmät väreet pintaan. Samuli on tuonut minulle myös lohtua vaikeina hetkinä, siksi rakastan.

En aluksi erityisemmin välittänyt Cheekistä, mutta ekan keikan jälkeen olin myyty. Mikä energia ja valoisuus! Olen käynyt n. parilla kymmenellä keikalla ja seurannut Jarea eri medioista, hänestä on tullut minulle tärkeä.

  • ylös 12
  • alas 6
Kata

Ehdottomasti Toni Wirtanen. Hänessä vetoaa älykkyys ja aitous. Hän vuodattaa sydänverensä musiikkiinsa ja se rehellisyydessään iskee suoraan sydämeeni. Myös puhetyyli ja ulkoinen olemus sykähdyttää.

  • ylös 11
  • alas 3
kottarainen37

Rakastaa on vahva sana, mutta Elvishän oli legenda joka yhä elää. Toinen legenda on Ganes ja varmasti sukat pyörisi jalossa, jos Remu Aaltonen vastaan kävelisi. Kaukaa vain katsellut ja kuunnellut. Jospa ens kuussa mahdollisuus nähdä vähän likempää. Pääasia että hänen musiikistaan pääsee nauttimaan livenä! !

ninni

cris powell, hurja painonpudotus tvohjelman personaltrainer. niin hyvännäköinen, sopivan lihaksikas ja vielä todella ystävällinen ja lempeä. harmi että on naimisissa....

Kaisa

Johnny Depp. Ja häntä ennen ja yhtä aikaakin James Dean. J.D. always on my mind ;) Ovat vaan yksinkertaisesti niiiiiiin karismaattisia näyttelijöitä - ja Depp on vakuuttanut myös monipuolisilla ja omapäisilläkin roolivalinnoillaan, siinä missä James Dean herkkyydellään.

  • ylös 12
  • alas 5
Sanna Sanovainen

Valitsen kaksi, jo edesmennyttä laulajaa: naisista Maria Callas ja mieslaulajista Hermann Prey.

Laura

Näyttelijä Benedict Cumberbatch. Karismaattinen mies, mielenkiintoinen ääni ja mahtavia roolisuorituksia.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat