Kommentit (11)

Teija Kälkäinen

Ainutlaatuiset oli tämän lehden kiinnostavin juttu. Monta erilaista naista ja sitä miten he ovat oppineet hyväksymään itsensä. Samalla tuli itselle keinoja käydä omia "vikoja"läpi.  Lehdessä oli monia muitakin luettavia mielenkiintoisia tarinoita muiden elämistä ja siitä kuinka ovat selviytyneet ongelmien yli. Ullan ja Robertin tarina sai väristykset aikaan. 

Päivi Laakso

Luen lehdet kannesta kanteen siinä järjestyksessä kun kulloisessakin mielentilassa tuntuu kiinnostavalta.

Sanna Sanovainen

Eniten minua kiinnosti juttu "Sadusta", joka taisteli itsensä ulos huonosta avioliitosta.  - On nykyisen onnensa ansainnut!

Marja-Leena Sutinen

Mielestäni paras ja koskettavin juttu oli "Uskon, että näin oli tarkoitettu".

On ihmeellistä miten elämä heittelee ihmisiä jopa toiselle puolelle maapalloa ja pienten sattumusten (nimen vaihtaminen takaisin) johdatuksella ihmiset löytävät jälleen toisensa. Näille onnellisille kyllä suo onnen ihan täysin sydämin. Ovat he sitä joutuneet sen verran kauan odotamaan.

Tiina Sintola

"Ero oli valtava helpotus", tämä kertomus oli mielestäni paras. Satu todellakin yritti jaksaa, vaikka mies oli oikea tyranni, näin sitä usein luulee ja jaksaa uskoa siihen, että toinen muuttuu. Valittettavasti näin ei tapahdu, toista ei voi muuttaa ja on aina parempi lähteä tällaisesta suhteesta. Nimimerkillä; kokemusta on.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat