Sisarenpoika Uniikki ja eno Ben Zyskowicz: ”Emme vieläkään halaile, mutta olemme läheisiä”

Räp-artisti Uniikki näkee enoaan Ben Zyskowicziä lähinnä perhejuhlissa, joissa noudatetaan juutalaisia perinteitä. Muusikko ja kansanedustaja ovat kumpikin löytäneet oman intohimonsa ja puhuvat niin paljon, että heikompaa hirvittää.Lue koko juttu

Sisarenpoika Uniikki ja eno Ben Zyskowicz: ”Emme vieläkään halaile, mutta olemme läheisiä”

Kommentit (2)

Vierailija

Miksi Suomalaiset eivät nykyään enää puhu toisilleen. Ennenvanhaan tuntemattomatkin saattoivat vaikka Junassa alkaa puhua keskenään. Miehet ja naiset toisilleen tuntemattomat aloittivat juttelun. Nykyään ei edes baarissa voi mennä juttelemaan ihmisille. Mikäli et ennestään ole tutun porukan mukana liikkeellä niin yksinäsi saat istua.

Tämän ovat saaneet aikaan kulttuurimarxistit, henkilöt jotka ajavat Kommunistista vallankumousta. Tämän ajatus lähti liikkeelle jo Neuvostoliitosta heti toisen maailmansodan jälkeen. Suomalaiset jotka olivat panneet kunnolla kampoihin Neuvostoliitolle talvisodassa piti vaikka hiljalleen hävittää. Suomalaisille alettiin markkinoida kulttuuria, joka ihannoi eristäytymistä ja yksinäisyyttä siinä muodossa, että ihmisiä ei lähestytty ja pysyttiin vain vanhassa tutussa porukassa ja uusia ystävä ja tuttavuussuhteita ei saanut luoda. Alettiin markkinoida naisille kulttuuria jossa heille vaikka julkisissa liikennevälineissä juttelevat vieraat miehet ovat ääliöitä tai kuka tietää vaikka raiskaajia. Feministit olivat valjastettuja tähän tarkoitukseen.

Tiukka feminismi on suosittua varsinkin äärivasemmiston keskuudessa. No syyhän tähän on se, että Taistolaiset kultturimarxistit tähtäävät Suomen kansan syntyvyyden laskuun ja sukupuuttoon tällaisen kulttuurin kautta, joka suosii sosiaalista eristyneisyyttä ja omassa pienessä kuppikunnassa jurmottamista.

Tällähän syntyvyys laskee. Lehdet ovat jo vuosikymmeniä olleet täynnä tarinoita siitä miten on ikävää ja ärsyttävää, kun ei saa istua junassa rauhassa yksinään tai omalla porukalla ja vieraille naisille juttelevat tuntemattomat miehet ovat ärsyttäviä ääliöitä ja sääliöitä. Eipä tällaisessa kultturissa paljon uudet parisuhteet kuki aikä syntyvyys nouse ja nyt suunnitelma on jo hyvin käynnissä menee eteenpäin.

Kukahan tämä Neuvostoliitossa keksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat