Aseksuaali Jenni Hujanen: "En ole eläissäni nauttinut seksistä"

Yksi tilaa netistä vibraattorin, toinen ei halua seksiä koskaan, kolmas uskoo oppimiseen. Jenni Hujanen ei koe seksuaalista halua.Lue koko juttu

Kommentit (5)

parisuhteellista

Jokainen ihminen on seksuaalinen olento, mutta luontevin ja paras ympäristö seksisuhteelle on pysyvä, kahden aikuisen ihmisen välinen parisuhde; avioliitto. Ei ole ihmekään jos nuori ihminen ei jaksa innostua seksistä kun sitä tuputetaan joka suunnalta. Ei ole ehkä vielä seksin aika, vaan muiden asioiden. Seurusteluhan ei tarkoita samaa kuin seksisuhde- ei sen ainakaan pitäisi tarkoittaa. Hassua tässä on se, että aivan normaalista asiasta tulee jonkinlainen ilmiö, jota ihmetellään. Romanttinen ajatus tässä tietysti menee niin, että seksin kuuluukin kiinnostaa vasta 'sen oikean' kanssa. Eipä luovuta tällaisista ajatuksista!

Viisikymppinen ennen kuin taju...

Nimimerkki "Parisuhteellista" ei ymmärrä asiaa alkuunkaan.

Aseksuaali ihminen, jollainen itsekin olen, voi tykätä halailusta ja pussailusta, läheisyydestä. Mutta seksi, sukupuoliyhteys vastakkaisen (tai saman) sukupuolen kanssa ei kiinnosta. EI KIINNOSTA!

Miksi se on niin vaikea ymmärtää? Vaikeuttaako nykyinen läpiseksualisoitunut yhteiskunta asian tajuamista? Kaikki muu on jo hyväksyttyjen kirjossa, homo- tai transseksualismi, kipu ja fetissit (ja hyvä niin; seksi on varmasti kiva sellaisena kuin molemmat osapuolet siitä nauttivat), mutta silti:
ON OLEMASSA IHMISIÄ JOTKA EIVÄT SIITÄ VÄLITÄ.

Miekkonen

Olen kohta 40, mutta en ole elämäni aikana tuntenut koskaan seksuaalista- tai romanttista vetoa muita ihmisiä kohtaan. Ilmiselvästi en ole harrastanut seksiäkään, mutta en koskaan ole tuntenut mitään negatiivisia tunteita sen puuttumisestakaan. "laitteisto" toimii ihan normaalisti. Jos näen jotain eroottista niin se usein reagoi, mutta mieleni ei joten asia on yleensä lähinnä ärsyttävä. Muiden äijien parissa jutut monesti siirtyvät jossain vaiheessa naisiin, silloin minä yleensä kyllästyn ja olen vain hiljaa. Kyseessä ei ole hormonihäiriö tai mitään muuta vastaavaa vaan tällaiseksi olen vain sattunut syntymään.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat