Jari Sinkkonen oli ylikiltti lapsi, joka ei itkenyt edes ikävissään

Lasten vankkumaton puolustaja, lastenpsykiatri Jari Sinkkonen, oli itse lapsena ylikiltti pieni poika. Itkeä hän ei uskaltanut edes sairaalassa, kun sattui ja pelotti.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Auli Kukkonen

Kiitos Jari kirjoituksestasi ja monista kirjoistasi. Minulla on 11 lastenlasta, omia kolme ja nuorin Katariina, kuten Sinullakin. Ajattelen hyvin samanlaisesti Sinun kanssasi lapsista. He ovat kaikkein tärkeintä elämässäni ja olen saanut tänäkin kesänä olla paljon heidän kanssaan mökillä. Sydämeni on niin täynnä rakkautta heitä kohtaan ja huomasin, että heidän kanssaan voi ja täytyy keskustella eteentulevista hankalistakin asioista, kun sen tekee rakkaudella.

Jumbo

Suoritin aikoinaan avoimessa yliopistossa kasvatustieteistä arvosanoja, joten Jarin kirjoja on joskus tullut luettua. Mieheni myös 61v, minä täytän 55 piakkoin. Lapset on 30v, 27v, ja 23v. Meillekään ei ole vielä lapsenlapsia tullut. Mutta niitä odotellessa.

Vierailija

Mutta olisi kyllä hyvä että lasten puolustajat käytännössä ottaisivat muutaman vuoden pestin katraansa hoidossa yksin kotivanhempana.

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat