Lukijan kirje: Karkkipäivä joka päivä?

Sokerin haittavaikutukset ovat niin suuret, että vanhempien kannattaisi pitää kiinni karkkipäivästä.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Karkkipäivä joka päivä?

Kommentit (4)

S

Mieluummin sokeria kjohtuullisesti päivittäin, kuin joku tietty päivä jolloin mässätään koko viikon annos kerralla. Mikään ei taida olla terveellistä liikaa käytettynä, mutta kun pitää kohtuuden, niin kaikkea voi nauttia päivittäin. Kahvikaan ei taida olla vatsaystävällisintä, moni siihen vielä sokeriakin laittaa, joku ottaa kahvileivänkin, mutta en ole koskaan kuullut että sitä pitäisi juoda vain yhtenä päivänä viikossa. Tai että viiniä pitäisi juoda pullo lauantaina - mieluummin otan pienen lasillisen illassa. 

  • ylös 38
  • alas 26
Silkkaa sokeria

Kun tyttäremme oli pieni,  hän oli varsinainen karkkihiiri.  Joka päivä hän halusi niitä ja joka päivä ostettiin kaupasta.  Joskus tietenkin yritettiin hillitä karkkihimoa, mutta huomattiin se turhaksi.  Hän syö edelleen karkkeja aikuisena, itse kantaa vastuun terveydestään ja hampaistaan.  Yhteenvetona tässä, että ainainen kieltely on tosi rasittavaa.  Lapsellakin on oikeus omaan mielipiteeseen.  Eikös ne karkit ja sokeriset leivokset olekin tehty elämän iloksi, ei tänne ole tultu suremaan!

  • ylös 5
  • alas 10
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ria Hafren

Ei karkkeja ja makeaa tietysti pidä kokonaan kieltää. Mutta vanhemmista sen seuraukset johtuvat...

Ihmettelin kovasti, kun veljeni vaimo toimi näin: Kun oli esim. jommankumman lapsen synttärit, hän oli leiponut vaikka mitä herkkuja. Jos leivonnaisia oli vielä jäljellä, hän tyrkytti niitä pojalleen. Poika olikin pienestä pitäen lihava. Vasta 35-vuotiaana hän otti itseään niskasta kiinni ja muutti syömistään, alkoi kuntoilemaan yms. Nykysin hän on komea, hoikahko mies (joka edelleen syö terveellisesti ja liikkuu paljon :0).

  • ylös 37
  • alas 31
HK

Oli karkkipäivä,mutta meillä oli ja on edelleen karkkia jonkin moisessa kulhossa olkkarin pöydällä. Lapsia ei asu enää kotona mutta vierailevat useamman kerran viikossa ottavat jos tahtovat. Meillä kävijät ihmettelivät usein kuinka se on mahdollista pitää aina esillä neljän lapsen myötä, Mutta kun ne siihen tottuivat pienestä pitäin että karkkia on jos sitä haluaa niin koskaan mitään ahmintaa ei ollut, eikä vierailuilla syöty pohjattomasti tai ahneesti koskan. Hampaat olivat ja ovat ihan ok kaikilla. Näin meillä

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat