Mitä hauskaa lapsesi on sanonut? Kerro kommenteissa ja voita lastenkirjoja!

Mitä hauskaa lapsesi on sanonut? Kerro kommenteissa ja voita lastenkirjoja!

Kerro, mitä hauskaa lapsesi tai lapsenlapsesi on tokaissut. KK koostaa jutun nettiin. Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (52)

Erja Aimolahti

Tyttöni ollessa 4- vuotias kävimme katsomassa läheisellä maneesilla kouluratsastuskilpailuita. Tapahtuman jälkeen tyttöni sanoi haluavansa oman hevosen. Kysyessäni missä sitä pidettäisiin, hän sanoi: "Autokatoksessa." Kysyessäni kuinka se siellä tarkenisi talvella, tyttö sanoi että laitetaan se johdon päähän(oli nähnyt kun autoon talvisin kiinnitettiin lämmitysjohto).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tiina

Tyttöseni oli mökillä puskapissillä ja totesi "millo tää loppuu...."

hieman vissiin piätelly ja huussiin kun ei mielellään mene

Rippostiina

Topias 3-v. ja mummo keskustelevat aamupuurolla.

-Laitetaankos sinun puuron päälle hillosilmä?

-Ei, minun silmät menevät silloin likaisiksi!

Niinpä - hillo ja silmä ;-)

Juokseva äippä

Poikani 4v kanssa oltiin rattaiten kanssa ulkoilemassa ja poika oli kuullut jostain maapallon pyörimisestä. Siinä sitten äitiä komensi juoksemaan rattaitten kanssa niin kovaa,että näkisi kuinka se maapallo pyörii :D ei ihan tainnut onnistua ja selitähän asian oikea laita sitten pienelle tietäjälle.

Sari Laitinen

Oltiin kirkossa konfirmaatio tilaisuudessa.5vuotias tyttäreni istui kirkon penkillä kuunnellen mitä pappi puhui.yht" äkkiä kääntyi minuun päin ja kysyi :"missäs muuten se jumala on?"

Aino

3-vuotias tyttäreni oli lähdössä mummolaan yökylään. Lähtiessään hän kysyi minulta: "Äiti, mitä sinä teet sillä aikaa, kun minä olen mummolassa?" Vastasin, että siivoan ja teen kotitöitä. Tyttäreni kurtisti kulmiaan ja sanoi: "Äiti, älä ole tylsä."

tinude

Alle 2 vee taputteli äitin masua jossa pikkusisko vielä asusteli silloin ja totesi että "kakka" ja rupes sahaamaan mahaa leikkisahallaan ☺

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat