"Taitaa tulla punaviiniä", totesi nelivuotias Jalmari, kun mehua tuotiin

KK kysyi lukijoilta, mitä hauskaa lapsi on sanonut. Välillä ei ole vanhempia naurattanut.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Tea

Lähipiiriimme oli syntymässä paljon vauvoja. Tuolloin nelivuotias poikani mietti, milloin hänen mahastaan mahtaakaan vauva tulla. Kerroin, että miehet eivät voi synnyttää vauvoja, eikä heillä ollut kohtua, jossa vauva äidin sisällä kasvaa. Poikani totesi tähän itsevarmasti:
- Joo, kyllä mä tiedän tän jutun, mutta voitko kertoa, mikä sen kohdun sukunimi on?

Taija

Olin hoitamassa ystäväni lapsia aikanaan ja katselimme piirrettyä. Yhtäkkiä n. 4-vuotias tyttö nosti paidan helman ylös katsoi mahaansa ja kysyi: Miks napa roikkuu tossa?

Jn

Nelivuotias Manu kuunteli iltasatua huokaillen ja puolivälissä kertomusta tuumasi "joopa joo", ei tainnut olla kovin mielenkiintoinen satu.

Maisa-täti

Vein noin 4-vuotiaalle veljenpojalleni tuliaiseksi paristokäyttöisen hammasharjan. Kun tuli iltapesun aika, poika toi minulle avaamattoman pakkauksen ja kysyi: "Voisiko tämän tuotteen ottaa jo käyttöön?".

Vierailija

Oltiin sukulaistytön häissä. Noin nelivuotias poikamme katseli ennen toimitusta kirkossa ympärilleen ja totesi: "Täällä ei ookkaan sitä äijää, mikä roikkuu naulassa" (Jeesus ristillä)

Tarinankertoja

Claran, 5v, kanssa lauloimme jännittävää merirosvolaulua: "Nyt kaljuunoita ryöstetään, hulabaloobalai..." Clara keskeytti ja kysyi silmät pyöreinä: "Kuka se kalju noita on?"

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat