Onko tosiaan siis tarkoitus sulattaa rasva juoksevaksi ennen vatkausta? En ole ennen törmännyt moiseen ohjeeseen. Ajattelin, että sulatettu rasva ei vaahtoudu. Tottelin ohjetta ja ainakaan vartin vatkauksen jälkeen en saanut mitään aikaiseksi. :(
Hei Vierailija, kiitos kysymästä! Ruokatoimituksesta kerrottiin, että syvä uunipelti eli uunipannu on useimmilla iso (60 cm on yleisin uunin koko Suomessa), mutta ainakaan kuorrutuksesta ei tule yhtä paksua kerrosta 60 cm:n uunissa paistettuun levyyn kuin kuvassa näyttäisi olevan. Siksi pannu voisi olla mieluummin 50 cm kokoinen.
Minkäkokoinen tölkki ananasmurskaa? Asun Belgiassa eikä mulla ole aavistustakaan kuinka paljon on "tölkki" ? Kiitos :-)
Suunnilleen 200 gramman tölkki, Asta.
Onko tosiaan siis tarkoitus sulattaa rasva juoksevaksi ennen vatkausta? En ole ennen törmännyt moiseen ohjeeseen. Ajattelin, että sulatettu rasva ei vaahtoudu. Tottelin ohjetta ja ainakaan vartin vatkauksen jälkeen en saanut mitään aikaiseksi. :(
Onko mitoitettu 50cm vai 60cm uunipellille? :) Kiitos.
Hei Vierailija, kiitos kysymästä! Ruokatoimituksesta kerrottiin, että syvä uunipelti eli uunipannu on useimmilla iso (60 cm on yleisin uunin koko Suomessa), mutta ainakaan kuorrutuksesta ei tule yhtä paksua kerrosta 60 cm:n uunissa paistettuun levyyn kuin kuvassa näyttäisi olevan. Siksi pannu voisi olla mieluummin 50 cm kokoinen.
Tämä on suosikki-porkkanakakkureseptini. Onnistuu myös gluteenittomista jauhoista. Nam.
Ei kyllä sulatettu margariini vaahtoutunut. Ohje oli pettymys.