Mikä on ihanin rutiinisi?

KK viettää Ihanat rutiinit -viikkoa. Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (59)

Johanna

Ihanin arkirutiini on se, että edelleen halaamme lasten kanssa iltaisin hyvän yön toivotuksen yhteydessä, huonommankin päivän jälkeen, vaikka he ovat jo teinejä <3

ElliS

Pieni hetki pötköttelyä ja lapsen silittelyä sängyssä. Sitten aamukahvi mutteripannulla. Aamu alkaa paljon paremmin, kun kahvi on hyvää :).

Paulina

Ihanin arkirutiini on ehdottomasti sohvalla syöty iltapala: rahka mehukeitolla. Lapsilta sohvalla syöminen on tietenkin kielletty, mutta kun lapset nukkuvat, niin äiti toteuttaa omia sääntöjään herkutellen ja televisiota katsellen ;) 

Ida

Lapsille aamupala-pyykit ja tiskit. Kun paikat on kunnossa niin laitan itelleni kunnon aamupalan ja istun kahvikupin kans ihan rauhassa. (Ainakin yritän olla rauhassa ?)

Venla

Aamupalan laitto radion soidessa ja aamupalan syöminen kesäisin parvekkeella. :) Toisaalta pidän myös pyykin ripustamisesta kuivumaan... se menee suorastaan meditaatiosta.

Senja

Joka aamu 2-3 kuppia maitokahvia ja muutama pala jääkaappikylmää Fazerin sinistä. Mielellään radiota kuunnellen, muun perheen vielä nukkua tuhistessa. 

Mirja

Miehen laittama aamutee arkisin ja vapaapäivinä sänkyyn tuotu aamu ( päivä ) kahvi. Ja maalla ollessa pyykin levitys omenapuihin viritetyille naruille.

Natu

Torstain siivouspäivä/ -ilta! Viikonloppu alkaa heti perjantain työpäivän jälkeen ja tuntuu pidemmältä. Myös jokailtainen siistiminen tuo iloa aamuihin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat