Sivut

Kommentit (59)

Johanna

Ihanin arkirutiini on se, että edelleen halaamme lasten kanssa iltaisin hyvän yön toivotuksen yhteydessä, huonommankin päivän jälkeen, vaikka he ovat jo teinejä <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ElliS

Pieni hetki pötköttelyä ja lapsen silittelyä sängyssä. Sitten aamukahvi mutteripannulla. Aamu alkaa paljon paremmin, kun kahvi on hyvää :).

Paulina

Ihanin arkirutiini on ehdottomasti sohvalla syöty iltapala: rahka mehukeitolla. Lapsilta sohvalla syöminen on tietenkin kielletty, mutta kun lapset nukkuvat, niin äiti toteuttaa omia sääntöjään herkutellen ja televisiota katsellen ;) 

Ida

Lapsille aamupala-pyykit ja tiskit. Kun paikat on kunnossa niin laitan itelleni kunnon aamupalan ja istun kahvikupin kans ihan rauhassa. (Ainakin yritän olla rauhassa ?)

Venla

Aamupalan laitto radion soidessa ja aamupalan syöminen kesäisin parvekkeella. :) Toisaalta pidän myös pyykin ripustamisesta kuivumaan... se menee suorastaan meditaatiosta.

Senja

Joka aamu 2-3 kuppia maitokahvia ja muutama pala jääkaappikylmää Fazerin sinistä. Mielellään radiota kuunnellen, muun perheen vielä nukkua tuhistessa. 

Mirja

Miehen laittama aamutee arkisin ja vapaapäivinä sänkyyn tuotu aamu ( päivä ) kahvi. Ja maalla ollessa pyykin levitys omenapuihin viritetyille naruille.

Natu

Torstain siivouspäivä/ -ilta! Viikonloppu alkaa heti perjantain työpäivän jälkeen ja tuntuu pidemmältä. Myös jokailtainen siistiminen tuo iloa aamuihin.

Merja Kallio

Asetun kaikella hartaudella selälleni sänkyyn ja otan viikon ilmaisjakelulehtipinon viereeni ja alan urakoimaan..  tämä vaatii aina paljon aikaa ja rauhaa että voi keskittyä lehtien lukemiseen.

Heli Kaunismaa

Aamuvenyttelyt sängyssä neljän kissan kanssa ja sen jälkeen lenkki kolmen koiran kera vielä nukkuvassa naapurustossa. Puurokattila porisemaan, kahvipannu tulille; mikään ei voita kaurapuuroa marjoilla ja kunnon pannukahvia aamutuimaan.

Sonja Lång

Arki ja rutiinit muuttuivat kertaheitolla kuusi viikkoa sitten kun esikoinen syntyi. Kaikki menee tietenkin pienen ihmisen ehdoilla nyt ja aamukahvikin juodaan kun ehditään ja pystytään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat