Kommentit (16)

kirsi sundelin

kaikki on omilla harteilla, pojat 8 ja 10v tekevät välillä jotain pikkuhommia.

  • ylös 14
  • alas 11
Turre

Teen itse kaiken siivoukseen ja ylläpitoon liittyvät työt. Olen perfektionisti siivoushullu, joten teen mielestäni itse parhaiten nämä hommat. Siivous on yksi lempiasioistani!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Anutuulia

Mies imuroi, minä pesen lattiat, wc: n pesu kumpi sen "ehtii", ikkunat yhdessä, niinkuin pölyjen pyyhintä. Perjantai AINA siivouspäivä  niin ei tule erimielisyyksiä siivoamisesta! Hyvi  toiminut jo yli 30v!!

  • ylös 6
  • alas 10
Tatu

Aika lailla jaetaan tehtävät, paitsi minä teen enemmän ulkotöitä. Poika auttelee niissä käydessään. Nyt kun olen väliaikaisesti vähän kuin omaishoitaja, teen melkein kaiken.

henna

Kaikki vastuullani usein miten, jotain kotitöitä tehdään perheen kanssa yhdessä satunnaisesti.

Mellu

Kylläpä se siivoaminen minun harteilleni tahtoo jäädä. Miestä ei siivoushommat juuri kiinnosta ja minä taas olen haluton niistä jatkuvasti riitelemään. 

sinkku siivotkoon itse

Sinkku voi vaan syyttää itseään,jos on pölyt päässeet kohoamaan korkeuksiin.Lakeijoitakaan ei ole lakaisemassa,mutta sotkijatkin puuttuvat.Mankelointi ja silittäminen ovat erityisen mukavaa.Ikkunoiden pesukin on rentouttavaa stressin lievitystä,kun taustalla soi hyvä musiikki.

marjuska

Kun asuu yksin niin ihan kaikki on omilla harteilla ja toden totta inhoan kotitöitä, ainoana poikkeuksena tiskaus.

Marleena18

Mies puistelee matot, muuten siivous on minun hommaani. Inhoan siivoamista, mutta kun roskabarometri näyttää punaista, on pakko tarttua imurin varteen. Työn valmistuttua on kuitenkin ihan mukava olo.

Talviturkki

Ihan itse teen kaiken. Kukaan ei ole auttamassa, vaikka Dermatomyosiitin takia, sitä apua tarvitsisin. Ei löydy hyväntekijöitä, suomalaisille sairas- ja kansaneläkeläisille.

Päinvastoin, tekevät kaikkensa, että menettäisin, sen vähänkin perusturvan, minkä olen ihan itse, ilman kenenkään apua, onnistunut haalimaan kasaan, pörssieliitin hallitus meinaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat