8 kodin asiaa, joista ammattijärjestäjä haluaa sinun luopuvan

Ammattijärjestäjä Jill Pollack kertoo, mistä pienistä ja turhista kodin asioista jokaisen pitäisi luopua. Lue koko juttu

8 kodin asiaa, joista ammattijärjestäjä haluaa sinun luopuvan

Kommentit (8)

Sinkkumutsi65

Ainoa joka kolahti, oli vanhat maalit.. Niitäkin oikeasti tarvitsen vielä. Ja erilaisia ruuveja ja mutteita ja kuusiokolo avaimia..

  • ylös 12
  • alas 4
Anneli66

Kyniä en ota nykyään mukaan mistään ja heitän pois sitämukaa..kun ne ei enää toimi..
Jääkaappinagneeteista en luovu..
Kiva muistella paikkoja..joissa on tullu käytyä..Vanhat puhelimet ...ei ole montaa..aina voi antaa yksvuotiaalle leikkikaluksi..
Pussilakanoita saa olla reilusti..
ja tyynyliinoja..ja pyyhkeitä..niitäkin voi lopussa kierrättää esim. pyyhkeiksi moneen asiaan..esim. auton kuivaamiseen pesun jälkeen..
Ammattijärjestäjä ei voi tietää toisten asioista ja tarpeista..

  • ylös 49
  • alas 13
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kyllä meilläkin säästetään erityisesti kaikki lakanat ja tyynyliinat. Niistähän tulee mitä parhaita rättejä (jos ei mitään muuta), kun ovat pölyttyneet ensin 5-7 vuotta autotallissa.

Kiitos kommenteista! Totta, uusiokäyttö on monelle vanhalle asialle erittäin hyödyllistä. Rättejä tarvitaan myös ikkunanpesussa, ja lapsille tosiaan voi antaa vaikka ulkoleikkeihin leluiksi monenlaista. Ammattijärjestäjän vinkeistä voi toki poimia vain ne, mitkä itselle tuntuvat uusilta ja hyviltä.

Hertta73

Mistäs vieraille pussilakanat sinkkutaloudessa? Jos yhdet on pyykissä ja... Tykään askarrellakkin..

  • ylös 10
  • alas 1
Entä ekologia

Näihin Heitä pois -ohjeisiinb pitöisi minusta liittää vielä ohje siitä, miten ja mihin kukin tavara kierrätetään. Kaiken ylimääräisen heittämisestä lähimpä'än roskikseen on tarpeeksi esimerkkejä, vaikka laki edellyttää lajittelua ja kierrätystä.

Viimeksi viime viikolla siivosin paikallisen lasiroskiksen ikkunalasista, jota siis ei saa panna lasinkeräykseen, jne, jne.

  • ylös 16
  • alas 1
Vierailija

Jääkaappimagneetit on kyllä hirveintä  roskaa mitä voi  kuvitella! Jos aiot myydä asuntosi, poista ainakin ne! Koko keittiö näyttää sotkuiselta ja epäsiistiltä niiden takia. Meillä ei koskaan eikä missään - edes mökillä- niitä nähdä.

Muuten tuo kierrättämisidea on vähän kulahtanut kyllä. Mistään ei löydy ihmisiä, jotka tosiaan tarvitsee niitä hirveitä romuja, joita ns. kierrätetään. Se on vain omantunnon puhdistamista.

Vierailija

Ihan vain selvennyksen vuoksi mainitsen, että vanhat maalit tulisi laittaa ongelmajätteisiin. Ei heitellä niitä noin vain pois.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat