Usein kysytyt kysymykset: Lukijoiden blogit

Usein kysytyt kysymykset: Lukijoiden blogit

Täältä löydät vastaukset useimpiin lukijoiden blogeja koskeviin kysymyksiin. Artikkeli täydentyy jatkuvasti.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (27)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siitä vain! Sehän on erinomainen ajatus!

Promoamme lukijablogeja kyllä KK:nkin FB-ryhmässä (johon kuuluu tätä kirjoittaessani 15 797 ihmistä), mutta siellä on tietysti paljon muutakin sisältöä. Oma aktiivisuus on siis hyve!

Blogin perustaminen onnistui, mutta nyt kun yritän päästä blogikirjoitusten sivulle tulee teksti: "Pääsy kielletty. Sinulla ei ole käyttöoikeuksia tälle sivulle. " Kai nyt omaan blogiin pitäisi olla käyttöoikeus :'DD, joten missä vika?

-P-

Pahoittelut vastausten viipymisestä! Olen ollut lomalla. 

Profiilikuvan vaihdossa on ollut bugi, joka nyt on korjattu. Pitäisi pelittää. Jos on ongelmia, lähetä minulle meili niin tsekataan asia.

Paudini, tuo kuulostaa siltä, että olet onnistunut jotenkin luomaan useita blogeja. Silloin käy noin. Jos ongelma jatkuu yhä, meilaa minulle blogisi nimi ja tarkistan asian.

Eilen ja osittain tänäänkin saitilla on käyttökatkoksia, jotka johtuvat sisarsaittimme Vauvan saittiuudistuksesta. Olen pahoillani! Pyydän kärsivällisyyttä ja lupaan, että kohta saitti toimii taas kuin unelma :)

Moikka! Mistäköhän johtuu, että linkitykset eivät onnistu aiemman mukaisesti Facebookissa? Eli aikaisemmin, kun linkitti tarkan osoitteen blogi-postaukseen, tuli se kivasti näkyviin esikuvan ja tekstinpätkän kera, nyt tulee ilmoitus: Tämä sivu on salainen, poistettu tai vain tietyn ryhmän käytössä.

Osoite-esimerkkinä: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/lapsiperheen_arkirealismia/kiukku_se...

Hei,

saitilla on nyt jostain syystä ollut paljon tällaisia pulmia. Syytä selvitellään. Linkki pitää debuggeroida (heh) ennen FB-jakoa. Tässä ohje ja linkki:

Kopioi linkki tänne (toimii FB:ssä, joten sinun pitää olla kirjautuneena sinne), paina Fetch new scrape information ja kopioi linkki sen jälkeen saitille. Toimii.

Oh! Ei pitäisi tulla herjoja. Mitähän niissä lukee? Testasin sun blogissa että seuraaminen onnistui ihan oikein. Rekisteröitymätön käyttäjä voi seurata RSS-feedillä (kannattaa kokeilla eri selaimia, jos yhdellä ei pelitä), rekisteröityneet pääsevät käyttämään superkätevää Seuraa-nappia (joka näkyy vain rekisteröityneille käyttäjille). Otin kuvakaappaukset molemmista, liitän tähän ensin nyt RSS_näkymän ja sitten seuraavaan kommenttiini kuvan rekisteröityneen käyttäjän painikkeesta.

Tuossa RSS-feedistä tulevassa näkymässä pitäisi siis vielä valita, mihin sen feedin haluaa.

Summa summarum: ellei selaimen vaihto auta eivätkä kaverisi halua rekisteröityä saitille, pyydä heitä pliis ottamaan kuvakaappaus niistä herjoista ja meilaa ne mulle (mari.paalosalo-jussinmaki@sanoma.com), niin it-tyypit pääsevät tutkimaan asiaa.

Toivotaan että järjestyy!

Chocolate and sparkles kirjoitti:
Moikka,

olen tullut siihen tulokseen, että kävijälaskureista toimii joko blogin oma laskuri tai sitten Google Analytics. Päällekkäin eivät toimi. GA ei siis laske kävijöitä jos tuo sivuston oma laskuri laskee.
Muilla samaa?
Terveisin Mari

Ei pitäisi noin mennä. Kuulostaa bugilta. Ole kiltti ja ota kuvakaappaukset molemmista ja meilaa mulle, niin pyydän it-tyyppejä selvittämään: mari.paalosalo-jussinmaki@sanoma.com. Kiitos!

Sattuipa sellainen tilanne ettei blogikirjoitusta pysty jakamaan. fb - linkkiin tulee KK kuva ja ilmoitus -sivu on salainen tai poistettu yms. 
Yritin saada vastausta palautteen kautta mutta ilmeisesti niitä ei lueta koska edes kuittausta ei ole kolmeen päivään tullut. 
Onko blogille mitään "teknistä tukea" ? Harmillista sikäli että kyse kirjoitus oli just se vain kuukausittain ilmestyvä "Vieraskynä" eikä sitä nyt sitten voi lainkaan jakaa.... edellisen kirjoituksen kävijöistä 477 tuli nimenomaan fb-linkin kautta. 

Jokainen voi olla kokki

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat