Sivut

Kommentit (23)

Sirpa Hallikainen

Paras juttu sivulla 22.

kansikuva muuten hyvä mutta hiukan sekava kun paljon tekstiä.

Kannen arvosanaksi annan 8.

pidin jutusta käy peremmälle, josta sai vinkkejä kutsuvaan kotiin!

Pajunkissa
Seuraa 
Liittynyt3.9.2015

Kansikuvassa oli ihanat värit. Tein kuvassa olleen kakun ja se oli todella hyvää, menee ehdottomasti suosikkireseptien joukkoon! Paras juttu oli sivulla 34. Myös sivun 46 juttu oli erityisen mielenkiintoinen, sillä asun itsekin Tampereella. Lehti oli inspiroiva, aion vielä kokeilla ainakin kesäkurpitsakakkua ja uuden kranssin tekoa.

marjatta kosonen

paras juttu sivulla94 "Haaveilin aina tähteydestä". Avoin tarina romaninaisen elämästä ja kodittomuudesta vailla katkeruutta ja valitusta.Onnea hänelle laulu-urallaan .

Sirpa Kontio

Parasjuttu sivut 34-41.Pisti miettimään miten paljon yksinäisyyttä potevia ihmisiä mahtaakaan olla.

Sisustusjuttuja on nykyisin mielestäni liikaa ja vanhojentalojen remppajuttuja.

Kansikuva ok ja lehden muutkin kuvat erittäin selkeitä ja värikkäitä.

Olen vuosikausia ollut "pätkä"tilaajana (välillä tauolla),on kiva kun lehti tulee taas! Kannesta takakanteen tulee luettua.Syysterveisin Sirpa

Katinka

Paras juttu oli sivulta 34 alkava "Yksin". Todella koskettava artikkeli. Kyyneleet silmissä luin ja aihe on tullut mieleeni useita kertoja lukemisen jälkeen. Mikä meitä ihmisiä tällä hetkellä vaivaa, kun fiksut ja ajattelevaiset ihmiset jäävät yksin? Koko yhteiskunnan arvomaailmassa on jotain pahasti pielessä. Kuinka toisten lasten vanhemmat antavat tapahtua sellaisen asian, että 8-vuotiaan pojan synttäreille ei kukaan kaveri mene?! Tai kuinka on mahdollista, että nuori, kaunis, ajattelevainen nainen joutuu häpeämään omaa yksinäisyyttä? Silja, ottaisin mielelläni sinun kaltaisesi ystävän. Ja Osku, jos asuisit vähänkin lähempänä, tulisin tyttöjeni kanssa synttäreillesi ilomielin! Toisten ihmisten huomioonottamisen taito ja erilaisuuden ymmärtäminen opetetaan kotona. Nämä ovat ihmisyyden merkkejä. Näinkö haluaisit omaa lastasi kohdeltavan?

Eija Perttula

Paras juttu alkaa sivulta 22. Kansikuva saa arvosanan 8-. Pidän erityisesti "Mikä nauratti viimeksi" -palstasta ja "Ihmisten kesken" -sivuista.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat