Aiotko auttaa turvapaikanhakijoita?

Ruususuu ja Huvikumpu -blogin Anni kirjoittaa olevansa etuoikeutettu, kun voi auttaa turvapaikanhakijoita. Lue koko juttu

Aiotko auttaa turvapaikanhakijoita?

Kommentit (2)

aiviina

Meidän pakolaisilla, miehillä, on ainakin paksusti kultaa kaulassa ja käsissä, en auta mitenkään, kannattaisi myydä kullat ja käyttää ne asumiseen ja elämiseen.

  • ylös 11
  • alas 15

Talvella 2009-2010 olin kerran viikossa leikittämässä pakolaislapsia Punavuoren vastaanottokeskuksessa. Tuollaisessa keskuksessa Tekemisen puute on vaikeaa sekä lapsille että aikuisille.

Ei tarvittu mitään tietokonepelejä tms., jotta lapset leikkisivät riemuissaan. Minä toin 10 eri kokoista peltipurkkia. Pojista oli tosi hauskaa rakentaa niistä mahdollisimman korkea torni :0). - Kommunikointi sujui loistavasti vaikka emme osaneet toistemme kieltä. Eleet ja hymyt riittivät.

Se talvi oli tosi luminen. Autoilijoilla oli jatkuvasti vaikeuksia kaivaa ulos autonsa lumikinoksista. Vastaanottokeskuksen asukkaille järjestettiin mahdollisuus luoda pois lunta. Uudenmaankadulla oli ainakin 20 asukasta, jotka innokkaasti poistivat lunta autojen ympäriltä. Olivat iloisia siitä, että he voivat auttaa!

Katsonpa miten voin nyt auttaa pakolaisia...

  • ylös 6
  • alas 13
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat