"Home vei kaiken paitsi perheen"

”Vanhemmilta olen saanut jo arvokkaan perinnön: uskon siihen, että vaikeuksista selvitään yhdessä”, Anna Kotamäki sanoo.

Anna Kotamäen vanhemmat ostivat unelmiensa talon. Kun talo osoittautui homepommiksi, perheen oli luovuttava koko omaisuudestaan. Jäljelle jäivät vain tärkeimmät: läheiset ihmiset ja usko tulevaisuuteen.Lue koko juttu

"Home vei kaiken paitsi perheen"

Kommentit (3)

Vierailija

Jäin vain miettimään, että eikö vanhempasi pystyneet lyhentämään myös sinun osuuttasi? Joka tapauksessahan summa olisi tullut heidän maksettavaksi mikäli asianajaja olisi muistanut pyytää alaikäisen vastuuvapautusta. Aika ikävää menettää luottotiedot ilman omaa syytään, ethän sinä koko talokauppoja ollut koskaan edes tekemässä.

  • ylös 40
  • alas 22
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Artsin perhe

Tuli mieleen oman perheen tilanne kun jouduimme lähtemään evakkoon viisi henkinen perhe. Meillä oli putket vuotanut ja vesivahinko. Kolme kuukautta evakossa. Oireita oli lähes kaikilla.
Urakoitsija yritti vetää välistä. Olin laittanut kalenteriin merkinnän miesten töistä ja edistymisestä sekä kuinka monta miestä oli töissä.
Sattumalta huomasin, että urakoitsijan lasku voi olla todiste vakuutuspetokseen. Laskun mukana tuli väärä paperi, josta asia ilmeni. Vakuutustarkastaja sanoi yhtiön olevan minun takana.
Kehotuksesta soitin urakoitsijalle ja pyysin uutta laskua. Sanoin vakuutuspetoksen määreet ovat lähellä. Tästä eteenpäin hän on vastuussa mitä tapahtuu.
Urakoitsija ehdotti, sovitaan laskun summa. Hän tinkasi hintaa alaspäin ja hyväksyin sen sopivaan kohtaan.
Vakuutusyhtiö oli todella hyvin mukana ja ihmettelin mitä se kaikkea maksoi.
Kun oli kyseessä vakuutusyhtiö maksajana niin yritettiin sen johdosta maksattaa lisää.
Tämä tapaus kärvisteli vielä kymmenen vuotta jälkeenpäin, mutta ei enää kahdenkymmenen vuoden jälkeen.
Pitäkää kirjaa mitä remonteissa tapahtuu niin on vähän muutakin kuin muistikuvia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat