Marjaana Toiviainen majoitti kotiinsa kaksi koditonta romanialaista

Marjaana Toiviainen otti asunnottomat Cristina Cantaragion ja Vasile  Stoikan 35 neliön yksiöönsä. Talven aikana heille kehittyi yhteinen kieli, joka oli sekoitus romaanisia kieliä, latinaa, suomea ja englantia.

Jos luulit, ettei yksi ihminen voi muuttaa maailmaa, olit väärässä. Tässä juttusarjassa neljä tavallista ihmistä näyttää, miten se tapahtuu. Lue koko juttu

Marjaana Toiviainen majoitti kotiinsa kaksi koditonta romanialaista

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Totuus ei pala tulessakaan

Tämä nainen on syyllistynyt useisiin rikoksiin, mm. virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen. Tästä on jopa videokuvaa todisteena. Mutta mutta: koska hän on pappi, häntä ei syytetty yhtään mistään. Työnantaja pikkuisen torui, vaikka yksin tämän naisen ansiosta kymmeniä veronmaksajia on taas kerran eronnut kirkosta. Ja laki on muka kaikille sama?? Voinko minäkin tehdä rikoksia ja päästä pälkähästä sanomalla, että "varastin vain köyhille"? Kuvottavaa, mitä kaikkea jotkut saavat tehdä jonkun kuvitelmien (joita uskonnoksi sanotaan) perusteella!

Vierailija

Itsekin tein tuota samaa kaksi vuotta, luonani nukkui kesän ja talvella pari kuukautta vanha romanian romani nainen. Ikää hänellä oli jo 73vuotta silti jaksoi aina illalla tullessaan tehdä ruokaa ja haki aina lapset hänen kanssaan syömään (minulla oli tuolloin kolme lasta) leikki lasteni kanssa,opetti romanian lasten leikkejä jotka lapseni osaavat edelleenkin. Lapset kutsuivat häntä Romanian mummoksi,he ymmärsivät toisiaan vaikka itsellä olikin vaikeuksia löytää yhteistä kieltä. Mutta lapset ainakin oppivat että ihmisiä pitää kohdella saman arvoisesti tulee hän mistä tahansa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat