Lastenpsykiatri Raisa Cacciatore: "Lapsena en tiennyt, että perheessä kuuluisi olla turvallista"

Lastenpsykiatri Raisa Cacciatore kasvoi ilman äitiä. Niinpä hän otti kuusivuotiaana tehtäväkseen pitää perheen koossa. Omia aikuisia lapsiaan hän yrittää paapoa vain vähän.Lue koko juttu

Lastenpsykiatri Raisa Cacciatore: "Lapsena en tiennyt, että perheessä kuuluisi olla turvallista"

Kommentit (5)

Iiris Nurmo

Arvostan Raisaa, erityisesti omasta elämästä avautumista ja lämmintä,armollisia puhetta.  

  • ylös 54
  • alas 7
LJ

Koskettava tarina, mielenkiintoinen artikkeli. Hieno nainen ja  hyvin selvinnyt elämässä äidittömyydestä huolimatta. Hatunnostoni! 

  • ylös 14
  • alas 3
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Heda

Kiitos tästä kirjoituksesta. Sain siitä paljon lohtua. Omassa lapsuudessani oli myös turvattomuutta. Siihen ei liittynyt väkivaltaa eikä alkoholia, mutta turvattomuutta, yksinäisyyttä ja riittämättömyyttä. Minäkin olen sen seurauksena ylihuolehtivainen äiti, nyt pitäisi jo antaa tilaa esikoiselle kasvaa aikuiseksi, hän on pian 18.

  • ylös 21
  • alas 6
pitkämuistinen

Raisa Cacciatore oli Mehiläisessä lääkärinä noin parikymmentä vuotta sitten, ja Mehiläinen oli työpaikkalääkärinä. Oma äitini kuoli raastavan syöpätaistelun uuvuttamana ja olin aivan riekaleina, loppu ja uupunut valvottuani kuolinvuoteen äärellä. Menin lääkäriin saadakseni apua nukahtamiseen. Olin itkuinen ja aivan loppu. Tämä Raisa oli kylmäkiskoinen, jäätävän inhottava ja kyseli miksi minä olin lääkäriin tullut jos äitini on kuollut. Olen ihmetellyt hänestä tehtyjä ihannoivia kirjoituksia, muistan tuon kohtaamisemme liiankin hyvin. Mutta nyt tajuan että hän ei vielä silloin ollut osannut käsitellä oman äitinsä kuolemaa, ja "kosti" sen asiakkaallen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat