Kommentit (14)

Susanna Salo

Matkalla kotiin on paras juttu. avartava, riipaiseva ja ajankohtainen.

Räppäri Mikael Gabrielin tarina oli myös hyvä. Tuntui luissa ja ytimissä pojan yksinäisyys ja turvattomuus. Äitikin kyllä vaikutti vähän keskenkasvuiselta kommenttiensa takia. Treffit kerran kuussa oli kannustava ja positiivinen näinä jatkuvien erojen aikoina.

ADHD-juttu ei kolahtanut. Siitä puhutaan niin paljon ja se on ollut ns.trendidiagnoosi. Pyrin pysymään irti näistä sairaskertomuksista, koska niin moni haluaa samastua niihin.

Leena

Minna Mcgillin pääkirjoitus "Lohtulaukku" kolahti. Tämän päivän pelon aiheet ovat sellaisia, että vanhempana hirvittää, miten maailmasta oikein tyttärelleen kertoisi niin, etteivät pelot saisivat yliotetta. Vanhemmuuden taitoihin kuuluu myös toden totta kaiken materialistisen vaateen keskellä luoviminen. Henkisistä vaateista puhumattakaan.

Leena P

Paras ja koskettavin juttu lehdessä 18 oli ehdottomasti " Matkalla kotiin "! Tuli sellainen olo tuota tarinaa lukiessa, että nyt pitää tehdä kaikki voitava " Jessican " ja hänen lastensa hyväksi, että he voivat jäädä Suomeen ja aloittaa uuden elämän täällä. Toivon sydämestäni, että tämä tarina päättyy hyvin.

Mama73

Matkalla kotiin sai kyyneleet silmiin. Pienet 2-vuotiaat kaksoset ovat syyttömiä maailmanpolitiikkaan ja äitinsä kovan kohtalon aiheuttamiin mielenterveysongelmiin. Kunpa he saisivat paikallisenkin tukihenkilön, joka voisi edesauttaa lasten hyvinvointia. Se joka katsoo näitä lapsia ja toivoo heidään käännytystään, on sydämeltään kylmä.

kirsti silvennoinen

Jessican tarina "Matkalla kotiin" kosketti todella paljon. Kaikki kunnia

vara-äiti Susanna Salolle. Sellaisia ihmisiä tarvitaan enemmän auttamaan

Jessican kaltaisia naisia. Asia on nykyään hyvin ajankohtainen ja jokaisen tulisi puuttua ja auttaa näitä ihmisiä.

Sirpa

matkalla kotiin oli koskettava juttu ihmisen kohtalosta maailmalla.

Ruokajutut ovat aina kivoja, mukava kokeilla uusia ruokia,varsinkin kun muuttuneen elämäntilanteeni vuoksi minulla on hyvin aikaa kokeilla niitä

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat