Tule mukaan! KK:n blogikurssi alkaa lokakuussa

Mietitkö blogin perustamista? Tai oletko jo perustanut blogin, mutta haluaisit kehittyä? Näin opit bloggaamaan -kurssi on sinulle tehty!Lue koko juttu

Tule mukaan! KK:n blogikurssi alkaa lokakuussa

Sivut

Kommentit (23)

haidie_

Hei ! Olisin kiinnostunut ilmoittautumaan mukaan mutta tilaajille tarkoitettu linkki ei jostain syystä toimi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annelitar

Huomenta, osallistuisin blogikurssille Kodinkuvalehti-lehden tilaajana, mutta mikään linkki ei näytä toimivan. Korjaisitteko tilanteen!

terv. innokas bloginaloittaja

Tiina Ranin

kiinnostuin heti kurssista. Minulla on jo liikuntablogi mutta otan innolla oppia vastaan. 

Tiinaranin.fi

Minna K.

Hei! Onko kurssilla tehtävä blogi avoin kaikille vai voiko siitä tehdä rajoitetun, joka näkyy vain tietyille ihmisille?

Kiitos kiinnostuksesta, kaikki! Molemmat linkit toimivat kyllä ainakin Chrome- ja Firefox-selaimilla. Kokeile vaihtaa selainta, jos et saa niitä toimimaan. Emme voi korjata linkkejä, koska ne eivät ole viallisia :) Kummastakaan ei avaudu lomaketta vaan toisesta pääset verkkokauppaan, toisesta tilaajat voivat lähettää minulle sähköpostin.

Täällä ilmoittautuminen ei valitettavasti onnistu, eli se on tehtävä jommalla kummalla tavalla.

Minna K, kurssilla voi perustaa ihan millaisen blogin haluaa.

Marjatta Lahdenperä

Hei,

Ilmoittauduin blogi-kurssille tilaajana heti kun lehti tuli postilaatikkoon.

Ei ole tullut mitään ilmoitusta miten toimitaan kun kurssi alkaa, odotanko vain sähköpostia teiltä ?

Syksyisin terveisin

Marjatta Lahdenperä

Hei Marjatta ja muut ilmoittautuneet, jos meili ei pompannut takaisin, se on tullut perille ja ilmoittautuminen on hyväksytty. Kurssilaiset saavat meilitse ohjeet lähempänä kurssin alkamisaikaa.

  • ylös 14
  • alas 13
Minna

Tämä ei ollut ihan reilua. Kyllä! ilmoittautuminen olisi pitänyt tehdä sähköpostitse mutta kaikki sähköpostit eivät tue tuollaista linkkiä, eli esim outlook tai gmail olisivat toimineet. Linkissä olisi reilummin voinut olla pelkästään sähköpostiosoite niin meilläkin olisi ollut mahdollisuus. 

Ikävää, että sinusta tuntuu, että menetelmä ei ollut oikeudenmukainen. Tosin moni on huomannut sähköpostiosoitteeni siitä linkistä, vaikka ei olisi asettanut oletussähköpostia koneelleen. Mutta koska kiinnostus on ollut niin suurta, järjestämme todennäköisesti toisenkin kurssin. Lähetä minulle meili  niin varaan sinulle paikan siltä. Osoitteeni on siis mari.paalosalo-jussinmaki@sanoma.com.

Leena_vuokko

Hei, Valitettavasti myöhästyin blogikurssilta. Toivon mukaan tulee uusia kursseja....

Muokattu
klo 8:54 | 26.10.2015

Ikävä kyllä näin on. Suosio yllätti meidät täysin, ja valitettavasti lehti numero 20 meni painoon ennen kuin edellinen lehti ilmestyi. Muuten olisimme tietysti ottaneet ilmoituksen pois numerosta 20. Mutta toinen kurssi on tulossa, joten pääset kyllä mukaan. Lähetä minulle meili ja kerro kiinnostuksestasi, niin saat viestin ennen kuin seuraavan kurssin ilmoittautuminen alkaa.

Annele

Minäkin myöhästyin tältä kurssilta ja jos tulee toinen, niin voisinko päästä siihen mukaan?  En löydä täältä Marin meiliosoitetta, jotta voisin lähettää ilmoittautumiseni postitse.

harmistunut

Järjestetäänkö vastaavaa kurssia uudelleen? Olisin halunnut mukaan mutta kurssi oli jo täynnä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat