Tule mukaan! KK:n blogikurssi alkaa lokakuussa

Mietitkö blogin perustamista? Tai oletko jo perustanut blogin, mutta haluaisit kehittyä? Näin opit bloggaamaan -kurssi on sinulle tehty!Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (23)

Annelitar

Huomenta, osallistuisin blogikurssille Kodinkuvalehti-lehden tilaajana, mutta mikään linkki ei näytä toimivan. Korjaisitteko tilanteen!

terv. innokas bloginaloittaja

Mari - KK
Seuraa 
Liittynyt1.10.2013

Kiitos kiinnostuksesta, kaikki! Molemmat linkit toimivat kyllä ainakin Chrome- ja Firefox-selaimilla. Kokeile vaihtaa selainta, jos et saa niitä toimimaan. Emme voi korjata linkkejä, koska ne eivät ole viallisia :) Kummastakaan ei avaudu lomaketta vaan toisesta pääset verkkokauppaan, toisesta tilaajat voivat lähettää minulle sähköpostin.

Täällä ilmoittautuminen ei valitettavasti onnistu, eli se on tehtävä jommalla kummalla tavalla.

Minna K, kurssilla voi perustaa ihan millaisen blogin haluaa.

Marjatta Lahdenperä

Hei,

Ilmoittauduin blogi-kurssille tilaajana heti kun lehti tuli postilaatikkoon.

Ei ole tullut mitään ilmoitusta miten toimitaan kun kurssi alkaa, odotanko vain sähköpostia teiltä ?

Syksyisin terveisin

Marjatta Lahdenperä

Mari - KK
Seuraa 
Liittynyt1.10.2013

Hei Marjatta ja muut ilmoittautuneet, jos meili ei pompannut takaisin, se on tullut perille ja ilmoittautuminen on hyväksytty. Kurssilaiset saavat meilitse ohjeet lähempänä kurssin alkamisaikaa.

Minna

Tämä ei ollut ihan reilua. Kyllä! ilmoittautuminen olisi pitänyt tehdä sähköpostitse mutta kaikki sähköpostit eivät tue tuollaista linkkiä, eli esim outlook tai gmail olisivat toimineet. Linkissä olisi reilummin voinut olla pelkästään sähköpostiosoite niin meilläkin olisi ollut mahdollisuus. 

Mari - KK
Seuraa 
Liittynyt1.10.2013

Ikävää, että sinusta tuntuu, että menetelmä ei ollut oikeudenmukainen. Tosin moni on huomannut sähköpostiosoitteeni siitä linkistä, vaikka ei olisi asettanut oletussähköpostia koneelleen. Mutta koska kiinnostus on ollut niin suurta, järjestämme todennäköisesti toisenkin kurssin. Lähetä minulle meili  niin varaan sinulle paikan siltä. Osoitteeni on siis mari.paalosalo-jussinmaki@sanoma.com.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat