8-vuotiaalla Oskulla ei ole yhtään ystävää: "Haaveilen kaverisynttäreistä"

Osku Vähä­mäki, 8, haaveilee omista­ rummuista,­ mutta vielä­ enemmän edes yhdestä kaverista.­

Miljoona suomalaista kokee itsensä yksinäiseksi. Tässä juttusarjassa kuusi heistä kertoo tarinansa.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (82)

NMarie

Surullista luettavaa :( Missäpäin Suomea Osku asuu?? :) Tai saisiko äidin yhteystietoja jostain, haluaisin vähän piristää Oskua.

PipKo

Osku, mullakin on 7-vuotias poika, joka tykkää hirveästi trampalla hyppimisestä, ja muutenkin semmoisista kavereista, joiden kanssa tehdään ja mennään. Jos asuisit Helsingissä, pyytäisimme sinut Eeron kanssa kylään. Olet reipas poika, ja varmasti löydät ystävän!

Katariina981

Kuulostat huipputyypiltä, Osku! Ihan varmasti löydät vielä ystäviä ja voit järjestää isot kaverisynttärit. Iloista syksyä! :)

Kirsikka

Hei Osku,

Pietarsaaresta löytyy sinun ikäisellesi jalkapallo- ja salibandyjoukkue. Myös seurakunta järjestää sählykerhoa. Joukkuelajeista saa usein hyviä kavereita, rohkeasti mukaan vaan. Toivottavasti jotain mieleistä tekemistä löytyy ja samalla tulee kavereita. Värikästä ja liikunnaista syksyä Sinulle!

Mikko Kivistö

Surullista. Täälläkin olisi kavereita hämeenlinnassa. Vanhimmalla pojallamme on myös adhd on jo 5 luokalla ja kavereita on kertynyt paljon. Seminaarin koulu on kiva koulu jossa siis kaikkeen kiusaamiseen puututaan ja vaikka siellä on 700 oppilasta on organisointi järjestetty mielettömän hyvin ja myös siellä on pienluokkia jossa poikammekin aluksi oli. Nykyään käy normaali luokalla. Eräs tuttava on muuttanut tänne helsingistä juurikin kun ei pojalla ollut oikeen kavereita koulussa ja kiusaamistakin tapahtui. Toivottavasti osku saa kavereita. Mutta jos muutto kiinnostaa niin täällä niitä varmasti on.

teija

Vetoan pietarsaarelaisiin perheisiin. Voisiko joku paikallinen, jolla on samanikäisiä lapsia ottaa perheeseen yhteyttä ja sopia vaikka puistotreffit tai muutoin auttaa kaverin hankkimisessa.

T&H

Hei Osku ja Oskun äiti! Meillä on kuusivuotias meneväinen nuorimies, joka myös rakastaa tramppaa, autoja, karkkeja ja nonparelleja ja kermavaahtoa. Olisipa kiva lähettää terveiset Oskulle vaikka kirjeen muodossa. Toimittaiskohan toimitus perille...?

Mia

Hei vaan!

Näytin Oskun kuvaa pojalleni. Niko haluaisi kovasti olla kaverisi, mutta välimatkaa on paljon. Niko kuitenkin mielellään kirjoittaisi Oskulle, vaikkei mikään kovin hyvä kirjoittaja ole. ?

Maarit

Hei Osku! Saisiko sinuun yhteyden jotenkin? Haluaisimme poikani kanssa piristää sinua. Poikani täyttää kohta 9, ja teistä voisi tulla vaikka kirjekaverit :) Asumme etelä suomessa.

Porilainen

Kyllä tulee surulliseksi kun lukee tällaista. Kyllä jokaisella pitäisi olla kavereita tuon ikäisenä. Ja miten sitä oppii hillitsemään hermojaan kun ei ole sosiaalisia tilanteita kavereiden kanssa? Mutta uskon että kyllä Oskukin löytää kavereita ja pääsee pitämään kaverisynttärit. Tsemppiä Oskulle!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat