Miten huomaan, että lapseni on yksinäinen?

Joskus on vaikeaa erottaa, onko lapsi yksinäinen vai yksin omasta halustaan.Lue koko juttu

Miten huomaan, että lapseni on yksinäinen?

Kommentit (1)

Vielänuori

Olin itse yksinäinen lapsi.
Pihapiirissä tai samassa talossa asui muutama lapsi joiden kanssa saatoin leikkiä silloin tällöin. Muutaman sadan metrin päässä asui silloiset tarhakaverit, joista toisen kanssa näen vielä toisinaan, melko harvoin.

Olen edelleen yksinäinen, mutten lapsi enää. Tuohtuneessa tilassa saatan manata äidilleni, kuinka minulla ei edelleenkään ole luotettavia kavereita tai ystäviä.
Näiden tilanteiden jälkeen äitini yleensä muistelee, kuinka olin lapsenakin yksin. Hänen kertoman mukaan joka vuosi kun olisin saanut kutsua syntymäpäivilleni muutamia juhlijoita, se oli minulle vaikeaa koska minulla ei ollut ystäviä tai kavereita.
Kutsuin aina silloiset kaksi tarhakaveria, mutta luokkalaisissani ei ollut ketään kenet olisin halunnut kutsua, joten joka vuosi piti vain valita joku vieras.

Näin jälkikäteen olen miettinyt asiaa itsekseni ja joka kerta asia tekee minut surulliseksi. Ei niinkään sen takia etten tiennyt ketä kutsua, vaan äitini vuoksi. Miltä hänestä on mahtanut tuntua, kun hänen lapsellaan ei ole ollut ketään vieraaksi kutsuttavia.
Itse en näistä tapahtumista muista mitään, mutta ehkä otan asian joskus taas puheeksi.

  • ylös 12
  • alas 13
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat