Lukijat kertovat: Näin helpotan yksinäisyyttä

KK:n lukijat kertovat, mikä auttaa, kun tuntuu yksinäiseltä. Moni lähtee ulos tai etsii seuraa somesta, toiset turvautuvat ammattiapuun. Lue koko juttu

Lukijat kertovat: Näin helpotan yksinäisyyttä

Kommentit (3)

Tarja

Olen jo reilusti yli 50-kymppinen nainen. Saan ystäviä ja tuttuja helposti. Liikun harrastusten parissa, olen avoin ja iloinen. En ruikuta kolotuksiani tai työttömyyttäni. Olen huomannut, että ihmiset - etenkin yksinäiset - ovat valittajia ja kateellisia. Elämässä on paljon ilonaiheita, teen paljon vapaaehtoishommia. Niitä löytyy helposti ja kohteen tai asian voi valita itselle mieluisista. Hyvä elämänohje, jonka sain edesmenneeltä isältäni on: kohtele toisia niin kuin haluat itseäsi kohdeltavan. Ja se toimii!

  • ylös 19
  • alas 33
vaimoke

yksinäinen voi olla myös parisuhteessa. meidän väliin tuli toinen nainen netin kautta. sitkeästi piiritti ennenkuin laitettiin esto. viime kesä, ja alkusyksy oli elämäni rankinta aikaa. tuntui ettei ole ketään jolle puhua. onneksi on sentään omat lapset olleet tukena. vaikka en kaikkea voinut heillekkään kertoa. en halunnut heille painolastia. en enää halua miettiä koko asiaa. ollaan sentään puheväleissä miehen kanssa vaikka nukutaankin eri huoneissa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat