Jutun jälkeen: Mitä kuuluu Oskulle, Aleksille ja muille yksinäisille?

Kahdeksanvuotias Osku on saanut lukuisia kirjeitä jutun ilmestymisen jälkeen. Tämän kuvan lähetti Oskun äiti Ritva.

Yksinäisiä haastatellut toimittaja kertoo, miltä jutun teko tuntui. Entä mitä kuuluu Oskulle, Aleksille, Siljalle, Safiyalle, Ilmarille ja Titalle?Lue koko juttu

Kommentit (2)

Ria Hafren
Seuraa 
Liittynyt17.8.2015

OI, miten ihanaa lukea heistä. Kyyneleet vain valuvat. Luin heistä KK:ssa. En muista kaikkia heitä. Kirjoitit vain Oskusta ja Aleksista. Miten ne muut? Haluaisin ilahduttaa heitä!

Minä olin ollut yksnäinen useita vuosia. En niinku Kokonaan Yksinäinen. Minun tarvitseekin saada olla yksin 60%:sti. Mutta se 40% kaipasi Ystävää, jonka kanssa käydä leffoissa, taidenäyttelyissä, kirppiksillä, retkillä... Ja, jonka kanssa keskustella kaikesta maan ja taivaan välillä. Löysin sellaisen ET-Ystävä-haun kautta viime vuoden elokuussa. Vain yksi vastasi. Hän on nykyisin Paras Ystäväni :0)!

Jos alkaisin luettelemaan mitä kaikkea olemme tehneet yhdessä, tästä viestistä tulisi kilometrin pituinen.

Eilen sain kaksi hyvää ystävää lisää. Kutsuin kaksi nuorta naapuripoikaa luokseni syömään. Olimme tutustuneet aiemmin jonkin verran parvekkeillamme, rapussa ja pihatalkoilla. Nämä kaksi 29 v. ja 32 v. kaveria ovat aivan Ihania. Toinen on Saksasta, toinen Sveitsistä. Olleet Suomessa 6 v. Että meillä oli hauskaa. Sanoivat, että he kutsuvat minut seuraavaksi syömään saksalaista ja sveitsiläistä ruokaa :0)!

Täytyy Uskaltaa luoda Ystävyyssuhteita. En minä vuosi sitten olisi uskaltanut/kehdannut kutsua noita poikia luokseni syömään. Olin hermostunutkin ennen heidän tuloaan. Mutta: Sain 2 uutta Ihanaa Ystävää :0)!

MMKS

Nämä kaikki jutut yksinäisyydestä ovat jo monta vuotta sitten julkaistuja enkä tiedä miksi siis kirjoitan. Oon vaan niin yksin, olin jo tuolloin kun nämä artikkelit on tehty, ja olen yhä. Mirä lisääntyvässä määrin niin. Kaksi upeaa lasta olen maailmaan saanut ,hekin jo aikuisia, väkivaltaisesta liitostani hyvin nuorena. He ovat elämäni aurinko ,sen keskipiste. Mutta yksinäinen minä olen. Juu soittelevat ja käyvät molemmat mutta silti.... Koko ikänäni ei minulla ole ollut kuin ajoittain joku kaveri jonka kanssa viettää aikaa. Ei kukaan kysy mitä minulle kuuluu tai pyydä kahville tai toivota hyvää yötä. Ihmisille ympärilläni olen ilmaa,tai oikeastaan olen vain se jota osoitellaan ja josta kuiskutellaan. Kukaan ei halua tutustua. Noh, kirjoitinpa nyt vaan....

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat