Lukijan kirje: Pääsisinpä miehen pään sisään!

123rf

Miehen pään sisällä voisi nähdä yllättäviä juttuja.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Pääsisinpä miehen pään sisään!

Kommentit (5)

KK

Minä en haluaisi päästä miehen pään sisään! Eihän siellä varmaan muita ajatuksia liiku kuin seksi, penkkiurheilu, seksi, autot, seksi jne.

Anton

Hyvät Naiset, älkää yleistäkö!

Mamma Mia ja KK, nyt sorrutte kumpikin yleistyksiin ja yksioikoisuuten, joka oman määritelmännne mukaan on kovin "miehistä". (naurua)

Miehet sen paremmin kuin naisetkaan eivät ole yhdestä muotista tulleita klooneja. Ei ole kahta samanlaista!

Monet miehet tuntevat vahvasti ja ovat herkkiä ja kaipaavat hellyyttä ja läheistä lämpöä ilman yksioikoista seksiä. Kun taas moni nainen ei halua muuta kuin nopean panon ilman turhia puheita.

Sanot, Mamma Mia, että haluat miehen pään sisälle. Onneksi pääset vain oman pääsi sisuksiin. Noin yksioikoiset ajatukset paljastavat, ettei sinulla olisi riittävästi herkkyyttä toisenlaisen ja vieraan kohtaamiseen. Olisit kuin norsu lasikaapissa ja tekisit pahaa jälkeä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mamma mia

Hyvä Anton ja muut miehet!  Annan suuren arvon kaikille miehille, siitä ei ole kysymys.  Pyydän anteeksi, jos astuin varpaillenne. Olen vain utelias enkä suinkaan mikään tunteeton norsu lasikaapissa.  Te miehet olette ihania ja me naiset kunnioitamme teitä!

Talviturkki

Löytyisiköhän "totuus" kahden ensimmäisen kommentin puolivälistä. Voi kysyä onko edes tarpeellista, päästä toisen ihmisen "pään sisään". Eikö jokaisella ihmisellä, ole oikeus omiin ajatuksiinsa, sukupuoleen katsomatta. Vuorovaikutus perustuu aina vapaaehtoisuuteen, sitä voi toki harjoitella.

Herkkyys ei ole mikään peruste, vaatia erityiskohtelua. Eikä sen puute, tee kenestäkään "yksioikoista". Ihmisiä on erilaisia ja jokaisella on oikeus toteutua omana itsenään.

Joillekin ns. perinteiset roolit, voivat toimia suhteessa, yhä useammalle todennäköisesti enää ei. Ei silti pidä mennä tuomitsemaan ketään, jokaisella on oikeus elää omien käsityksiensä kanssa, vaikka ne jonkun mielestä olisivatkin vääriä. Oikeaa kaavaa ihmissuhteisiin ei ole olemassakaan. Ns. perinteisten roolien kyseenalaistaminen, on tätä aikaa. Ei sen kummempaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat