Ihanat omenaruusut kruunaavat juustokakun - opi, miten ne tehdään!

Ihanat omenaruusut kruunaavat juustokakun - opi, miten ne tehdään!

KK:n 19/2015 kannessa on hurmaava omena-juustokakku. Sen koristeruusukkeet syntyvät niin helposti, että niitä onnistuvat loihtimaan vähän tumpelommatkin sormet. Lue koko juttu

Kommentit (2)

Hei Vierailija, hauska kuulla, että kakku maistui syöjilleen! Tarkistin vastauksen kysymykseesi ruokatoimittajalta. Hän kertoi, että tätä kakkua ei kannata pakastaa, sillä juustokakun rakenne ja maku voivat kärsiä. Myös kauniista omenaruusuista saattaa tulla epäsiistit sulaessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat