Kalastajan vaimo nauttii pienen norjalaiskylän rauhasta

Viehättävä venesatama reunustaa rinteelle nousevaa norjalaista pikkukylää. Yhdessä valkoisista taloista elää perheineen kalastajan vaimo Johanna Alvestad ja kirjoittaa blogia arkensa kauniista hetkistä.Lue koko juttu

Kalastajan vaimo nauttii pienen norjalaiskylän rauhasta

Kommentit (2)

Tuuulia72

Kiva juttu ? Se vain kiinnitti huomiota, kun mainittiin, että Norjassa aloitetaan koulu "jo" kuusivuotiaana. Omat lapseni menivät Briteissä kouluun neljävuotiaina. Onkohan Suomi ainoa maa, jossa koulu alkaa näin myöhään?

  • ylös 4
  • alas 18
Vierailija

Nyt on pakko sanoa, että viimeinen blogipostaus teki minut surulliseksi.

Olisin luullut että terveydenhoitajana ja siis lasten asian ajajana johanna olisi viimeinen ihminen, joka vaikeuttaisi isän suhdetta lapsiinsa. 

Mutta blogipostauksessa kertoo olevansa väsynyt juuri "uusperhekuvion takia" Samaa aikaa kotona oli lauma lapsia, juuri samana viikonloppuna kun mainitsee ensimmäisen kerran (on voinut ollla aiemmmin, en muista niin tarkasti) että myös uuden miehen tytär oli käymässä. 

Yleensä uusi ydinperhe käy rannalla ja luonnnossa ja viettää yhteistä aikaa. Mutta nyt kun uuden miehen tytär tulee, on kova härdelli. Miksi?

En todellakaan toivo mitää vainoa tai arvostelua, mutta pakko on kertoa tämä että olen surullinen ja lopetan postauksen seuraamisen tähän.

Omat jälkeläiset kyllä olisivat selvinneet ilman luokkakavereita. Italiassa ja espanjassa lapset olivat lähes puoli vuotta tai ainakin kuukausia pelkästään sisälllä keväällä.

Miksi uusi mies,  ei saanut rauhaa tyttärensä kanssa ja mikä "uusperhekuviossa" jota ei ole edes näkynyt, vaan uusi mies on keskittyyt johannan lapsiin, nyt uuvuttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat