Piia Viena: ”En suostu seinäruusuksi, vaikka olen lihava”

Nuorena Piia Vienaa kiusattiin ylipainon takia. Nyt hän kirjoittaa suosittua blogia, nauttii elämästä eikä suostu piilottelemaan.Lue koko juttu

Piia Viena: ”En suostu seinäruusuksi, vaikka olen lihava”

Kommentit (3)

Perjantain piristys

Todella mahtava kirjoitus! :) Jatka samaa rataa ja pidä tuo asenne että sinua ei nujerreta. Ja että tulet kuulluksi ja nähdyksi jatkossakin. Ilkeille sanoille ei kannata  antaa minkäänlaista arvoa. Kertoo enemmän heistä kuin heidän haukkumistaan kohteista.

  • ylös 44
  • alas 12
terkkari

Tosi hienoa ja onnea sinulle elämääsi! Olen työskennellyt pitkään terveydenhoitajana ja kohdannut paljon etenkin naisia, jotka ovat pitkään kammpailleet ylipainonsa kanssa. Painosta puhuminen aiheuttaa monille ahdistusta ja heillä on kokemuksia siitä, miten terveydenhuollossa on kohdeltu huonosti ylipainon vuoksi. Toki ylipaino voi aiheuttaa terveysongelmaa, mutta niin aiheuttaa myös jatkuva itsensä syyttely ja ahdistuskin. Sitä paitsi laihuus ja onnellisuus eivät ole synonyymejä. Itsensä hyväksyminen omana itsenään on tärkeää, jolloin myös ahdistukseen ahmimisen tarve vähenee.

  • ylös 46
  • alas 7
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ketään ei kiinnosta, miten lihava pukeutuu. Sen sijaan kiinnostaa, miksi valehtelee itselleen syömisten ja liikkumisten määrän. Ei noita kiloja ylläpidetä 1500-2000 kilokalorilla päivässä.

  • ylös 13
  • alas 3

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat