Näin teet sushiriisiä oikein

Näin teet sushiriisiä oikein

Hyvän sushiriisin valmistaminen on sushiaterian haastavin työvaihe, sillä raaka tai ylikypsä riisi pilaa koko ruuan. Näillä ohjeilla onnistut!Lue koko juttu

Kommentit (4)

Jaa-a & Ti-ni

Teimme tämän ohjeen mukaan, tosin erotiikan ja ranskalaisen Alsace Willy Gisselbrecht -valkoviinin säväyksellä. OBS: Jouduimme kuitenkin huuhtomaan riisiä 10 kertaa. Prosessi kesti kauan myös siitä syystä, että välissä oli pakko maistella kaikkea, kuten ohjeessa kovin kehotettiin.  Aloitteiljoille voisimme antaa seuraavan ohjenuoran: jos tapaatte ensimmäisiä kertoja treffikumppanianne kuten allekirjoittaneet, sushiriisin valmistus on mitä mainioin tapa tutustua toisiinne. Erinomainen ohje, vaikkakin määrät kahdelle suursyömärille olivat hieman ylimitoitetut. Suhteutimme ohjeen kahdelle hengelle kaavalla 0,3 x A , kun: 
A = ohjeen mukainen määrä raaka-aineita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Riisisuklaa

Kiitos reseptistä! Muuten oikein jees, mutta riisiviinietikan määrää kannattaa kokeilla pienellä varauksella. Itse muutamaa versiota vertaillen tein "jotain sieltä välistä" ja päädyin tekemään n. desin riisiviinietikkaa ja oli silti omaan makuun hieman turhan etikkainen. Ens kerralla teen puolta kiloa kohti puolisen desiä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat