Näin teet sushiriisiä oikein

Hyvän sushiriisin valmistaminen on sushiaterian haastavin työvaihe, sillä raaka tai ylikypsä riisi pilaa koko ruuan. Näillä ohjeilla onnistut.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Jaa-a & Ti-ni

Teimme tämän ohjeen mukaan, tosin erotiikan ja ranskalaisen Alsace Willy Gisselbrecht -valkoviinin säväyksellä. OBS: Jouduimme kuitenkin huuhtomaan riisiä 10 kertaa. Prosessi kesti kauan myös siitä syystä, että välissä oli pakko maistella kaikkea, kuten ohjeessa kovin kehotettiin.  Aloitteiljoille voisimme antaa seuraavan ohjenuoran: jos tapaatte ensimmäisiä kertoja treffikumppanianne kuten allekirjoittaneet, sushiriisin valmistus on mitä mainioin tapa tutustua toisiinne. Erinomainen ohje, vaikkakin määrät kahdelle suursyömärille olivat hieman ylimitoitetut. Suhteutimme ohjeen kahdelle hengelle kaavalla 0,3 x A , kun: 
A = ohjeen mukainen määrä raaka-aineita.

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat