progginen

Kysymys löytyy jo otsikosta, mutta siis mietin että mitä eroa on Visalla ja muilla erilaisilla korteilla? Mikä niistä on paras?

Olen miettinyt juuri luottokortin hankkimista, mutta haluaisin ensin vähän lisää tietoa niistä korteista, että mikä on hyvä valinta :)

Mitä luottokortteja teillä on ja mihin tarkoituksiin niitä käytätte?

  • ylös 2
  • alas 3

Kommentit (6)

fanttinen

Tämä on taas näitä asioita, missä vastauksen löytää nopeammin netistä mitä kysymällä muilta :)

Katso esimerkiksi tämä artikkeli erilaisista korttityypeistä. Tuolta löytyy oikeastaan kaikki, mitä on tarpeen tietää luottokorteista ja näyttää sieltä löytyvän vielä lista luottokorttien kuluistakin.

Visalla ja mastecardilla ei ole suurta eroa keskenään, pieniä eroja on vain siinä, missä niillä voi maksuja tehdä, mutta Suomessa eroja tässä suhteessa ei juurikaan ole. Jos matkustat jonnekin vähän erikoisempaan paikkaan, kannattaa tarkistaa hyväksytäänkö kyseinen kortti maksuvälineenä vai ei.

Omasta mielestäni tärkeämpää on löytää sopiva kortin myöntäjä eikä sillä kortilla ole väliä onko se itse kortti Visa vai jokin muu. Pankit perivät korteista erilaisia maksuja ja kahden eri pankin tarjoama Visa-kortti voi kustantaa ihan eri summia - siksi on hyvä vertailla hintoja ennen kuin kortin hankkii. Lisäksi noissa korteissa on paljon asiakasetuja ja osaan kuuluu esimerkiksi matkavakuutus. Mutta näistä kaikista löytyy vielä tarkemmin tietoa tuosta linkista, jonka laitoin :)

Toivottavasti vastaukseni vähän selvensi asiaa!

-Hanna

Hemuli90

Ei kannata ottaa luottokorttia, kun niiden korkoja ei rajoitettu samoin kuin kulutusluottojen. Luottokortissa saa olla 20% korko mutta pikavipissa 10%. Itse vertailen lainavaihtoehtoja täällä: https://vertailelainoja.fi/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
VeijoVälipäivä

Sivustahuutelija kirjoitti:
Harvassa luottokortissa kai korot yli kymmenen prosentin luokkaa ovat.

Riippuu ihan puhutaanko luoton korosta vai kaikki kulut huomioivasta todellisesta korosta. Peruspankkien luottokorttien luottokorot näyttävät pyörivän jossain 7-9 prosentin luokassa, mutta usein se parin euron tilinhoitokulu ja/tai vuosimaksu nostavat todellisen vuosikoron yli kympin päälle. <a href="https://verrattu.fi/luottokortti-vertailu/">Vertailun perusteella</a> ei näytä kovin montaa korttia alle kympin todellisella vuosikorolla löytyvän. Normipankkien kortit yleensä selvästi halvempia rahoitusyhtiöihin verrattuna. Korottoman maksuajan sisällä kun maksaa niin säästyy kuluilta kokonaan, jos ei satu vuosimaksua kortissa olemaan.

Juhani89

Tsekkasin useita vertailuja ja useissa paikoissa nousi esiin tuo norjalaisen kortti. Laitoin Bank Norwegianin kortin nyt ittekki tilaukseen, kun reissu edessä ja saa samalla matkavakuutuksen.

Kyllä se pärjää muuten vertailussa ilman vakuutustakin, kuten vaikka tästä näkee: https://fiksukuluttaja.fi/luottokortit/. Harkittin hetken tota Komplettia, mutta ei jotenkin sitten sytyttänyt. Norski toimii, niin kortissa kuin lentämisessäkin. Kevättä!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat