9 viikkoa muamon kanssa

Lukittu

Äitini asui luonani 9 viikkoa. En tunne itseäni sen takia hyväksi tyttäreksi tai sankariksi, monta kertaa epäonnistuin. Silti olen kiitollinen.Lue koko juttu

9 viikkoa muamon kanssa

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

<3 - aivan ihana, suurella sydämellä ja vielä suuremmalla rakkaudella kirjoitettu. Niin kovin elämänmakuinen ja läheinen kirjoitus, mihin pystyin samaistumaan täysin. Herkistyin.

Kaikkea hyvää teille kummallekin <3 - muamollesi ja sinulle.

Voi kuinka koskettava kertomus. Aivan kuin omasta elämästäni. Myös nuo 'ilmapiiriongelmat' ovat niin tuttuja. Kuinka arvostavasti osasitkaan kertoa vanhuudesta ja miten vaikeaa siihen on joskus suhtautua kun kyseessä on läheinen. Taidan pakottaa kaikki tuttuni lukemaan tämän,että ymmärtävät miten antoisaakin ikääntyvistä vanhemmista huolehtiminen voi olla. Sydämestäni toivotan teille kaikkea hyvää.

Iskäni, 87 v. oli juuri neljä päivää luonamme - aivan kuin olisit lukenut pääni sisältä nämä ajatukset. Elämästä tulee niin haurasta, läpikuultavaa ja niin pelkistettyä. Inhimillistä, kivutonta ja sosiaalista vanhuutta meille kaikille...

Hei, kiitos teille kaikille kommenteistanne, ne lämmittivät. Välitän palautteen ja terveiset myös muamolleni, kun näemme ihan nokakkain kohtapuoliin Karjalassa. Kaikkea hyvää teille kaikille omien läheistenne kanssa, niin vanhojen kuin nuorienkin! t. Riitta R. /Kodin Kuvalehti

Käenpoika

Mut on 3 vuotiaana vanhemmat hylännyt isovanhemmille. Isovanhemmat hoidin, vanhempia en tule hoitamaan. Toisin sanoen hoidan heidät yhtä hyvin kuin he mut, en mitenkään. Aikuiset pärjää, lapsi ei ilman rakkautta ja huolenpitoa.

Turha hurskastella että onhan vanhemmat huolehtineet, koska olin isovanhemmilla. Ai vanhoilla ihmisillä jotka olivat jo kasvattaneet omat lapsensa eikä olisi kyllä oikein jaksanut aloittaa kaikkea alusta.

Järkyttävää oman edun tavoittelua. En pidä vanhempiini yhteyttä. Noin viiden vuoden välein muistivat että hei, olihan meillä se lapsikin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat