Vainoaminen on nyt rikos

Ensin oli unelmien liitto, sitten haukkumista ja pahoinpitelyjä ja lopulta vainoamista. Kirsi ja hänen lapsensa elävät ex-miehen takia jatkuvassa pelossa. Tarina on ihan liian yleinen.Lue koko juttu

Vainoaminen on nyt rikos

Kommentit (4)

● Poliisi voi aloittaa rikos­tutkinnan. Aiemmin se on ollut mahdollista vain, jos ­jokin muu rikosnimike, ­esimerkiksi kotirauhan ­rikkominen, on täyttynyt.

Meitä on vainonnut naapuri kohta 7 vuotta ja tilanne on parin vuoden sisällä vaan pahentunut. Kohteena suurimmaksi osaksi lapset, jotka vainoamisen alkaessa olleet 10 ja 12 v. Nyt tilanne kärjistynyt päivittäiseen kyttäilyyn, uhkailuun ja yölliseen oven takana juoksemiseen. Henkilöstä tehty rikosilmoitus, joka kirjattu kotirauhan rikkomisena ja jatkuvana häirintänä. Tämän jälkeen vainoojan omaiset ovat uhkailleet väkivallalla ja käyttäytyneet agressiivisesti kaikkia kohtaan. Kyttäävät, seuraavat jne. Mutta mitä tekee rikostutkinta, ilmoittaa että asia on taloyhtiön hoidettava ja rikostutkija käskee pitämään "turvan" kiinni. Eli laki voi olla hyvä, mutta miten sitä tulkitaan ja kenen kohdalla, on täysi susi eikä toimi. Elämä jatkuu siis jatkuvassa pelossa ja ilman mitään turvaa. 

  • ylös 18
  • alas 31
tracy77

7 vuoden avioliiton jälkeen mieheni jätti minut kahdella lapsella. Tunsin, että elämäni oli päättynyt melkein itsemurhan, olin emotionaalisesti alas pitkään. Kiitos oikeinkirjoittajan nimeltä profeetta john, jonka tapasin verkossa. Yhdessä uskollisena päivänä, kun selaillen internetin välityksellä, jotkut todistivat, että hän toi Ex-rakastajansa takaisin. Jotkut todistivat, että hän palauttaa kohdun, parantaa syöpäsairautta ja muuta sairautta, jotkut todistavat, että hän voi loitsata loitsun ja lopettaa avioeron. pian. Olen myös törmännyt yhteen todistukseen, kyseessä oli Marie-niminen nainen, hän todisti, kuinka hän toi takaisin Ex-rakastajansa alle kaksi päivää, kun otin yhteyttä, hän lupasi palauttaa avioliittoni takaisin ja vain kaksi päivää rukousta hän toi takaisin mieheni liittyäkseen minulle ja kiittää profeetta john hänen postissa .... holyprophet8@gmail.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Terve ihminen ei usko, että kukaan käyttäisi vapaa-aikaansa ihmisten värväämiseen ja manupulointiin tarkoituksena vahingoittaa vakavasti täysin henkilölle itselleen sattumanvaraisen kohteen elämää, samalla ollen uhrinsa uhreja. Esim 10 v melukampanjalla.

Jos joku uskookin, että meitä on joka junaan, viimeistään siinä vaiheessa kohde leimautuu, jos hän väittää hyväosaisten meneväm tämmöisen perheen kelkkaan.

Vierailija

Jos tämmöisiä on, jotka ovat järjestäytyneet tai tahallisesti kiusaavat jotain, porukassa eikä yksin, toivottavasti voisivat edes jouluna kun koti on valmiiksi siivottu ja herkkujakin valmiina, kokoontua toinen toistensa koteihin laulamaan, juttelemaan, leikkimään, pelaamaan ja jättää uhrinsa rauhaan.

Lähteä normaalisti ulkoilemaan 10 km kävelylle... ovenpielien ja jätekatosten sijasta.

Usa:ssa tällainen pahuus on arkipäivää, on arvioitu että joka kolmas halutaan saada osallistumaan pahuuteen, kota aiemmin harrasti ddr:n stasi

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat