Mistä löytyisi sopiva nainen?

Mistä löytyisi sopiva nainen?

Lukittu

Omaishoitajana toimiminen herätti halun löytää elämänkumppanin.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Keepe

Rohkeasti vain ihmisten sekaan. Etsi seuraa niistä paikoista jotka itsellesi ovat luonnollisia. Baarit eivät välttämäätä paras paikka. Netti on mielestäni aika kasvoton paikka, mutta mikä jottei jos se sinulle itsellesi tuntuu hyvältä.

 Mitä harrastuksia sinulla on tai mitä haluaisit? Riippuen asuinkunnastasi voisit löytää ehkä joitain ryhmiä joissa voi keskustella seksiaalisuudesta, parisuhteesta, rakkaudesta jne. Voi olla että ikäisesi naiset etsivät kokenutta ja aikuista miestä ja ovat itsekin parisuhdeliemissä keitettyjä. Kerro avoimesti tilanteestasi kaikkialla ihminen ihmiselle. Toisaalta kumppani voi löytyä ihan yllättävästä paikasta! Ja mikä estää löytämästä itseäsi nuorempaa naista? Voihan olla että elämäntilanteet, arvot ja muut natsaavatkin. Tee itsellesi ensin selväksi vaikka listaamalla tai kysymyskin. mitä haluat? mitä et halua? minkälainen olet ja mitä haluaisti/et halua et halua olla? Ole avoin toiselle. Voihan kumppani olla sellainenkin jolla ei kaikkia sinun kokemuksiasi ole mutta ymmärtää ja rakastaa silti. Arvosta toisten kokemuksia ja ainutlaatuisuutta. vastakohdat täydentävät toisiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Herrasmiehiä arvostava

Onko sinun mahdollista käydä esim. konserteissa tai teatterissa? Niissä väliajalla usein yksinäiset ihmiset lähestyvät toisiaan, kahvikupin ääressä on mukava vaihtaa vaikutelmia. Kirjastossakin joskus onnistuu tutustua uusiin ihmisiin siinä omien  lempikirjojen tai -levyjen kohdalla. Onnea matkallesi!  

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat