Lukijan kirje: Kimppamökki kypsyttää

Lukijan kirje: Kimppamökki kypsyttää

Lukittu

Mitä tehdä, kun lanko liimautuu mukaan tuoreen pariskunnan mökkiviikonloppuihin?Lue koko juttu

Kommentit (4)

Sumppi-Ruusa

Meillä on sama tilanne muuten, mutta mökillä käydään vuorotellen kumpikin oman porukkansa kesken. Vain juhannuksena sinne saa mennä kuka tahansa.

Miesystäväni veli on sinkku, mutta käy siellä yksin tai jonkun ystävänsä kanssa. Joskus tulee yhtä aikaa meidän kanssa, mutta joka kerta kysyy voiko tulla.
Kummallakin on jo aikuisia lapsia ja lasten mökkiä käyttämät viikonloput verottaa isänsä osuutta viikonlopuista ja jos sinne ei toinen veljeksistä mene, niin toisella on oikeus käyttää se viikonloppu. Eikä se verota omaa viikonloppumäärää. Toimii hyvin, kun on selkeet säännöt.
No ruoanlaitto ja siivoominen onkin sitten luku sinänsä.

Sumppi-Ruusan säännöt ovat hyvät, siitä vaan niitä kopioimaan. Ja kyllä, se on tosiaan miehesi tehtävä sopia ne veljensä kanssa, sen verran puhtia miehestä pitää löytyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kevätkoivu

Minulla ei ole kokemusta kimppamökkeilystä, mutta jos saan, niin tulen "nahkasi" alle hetkeksi.  Olisiko tilanteessasi apua ns. vuorolistasta, jonka laatisit mökin käyttäjille?  1. Sinä ja  miehesi kahdestaan  2.  Miehesi ja hänen veljensä keskenään  3. Te kaikki kolme yht´aikaa.  Kaikki sitoutuisivat noudattamaan listaa, jossa jokaisella olisi tasapuolisesti mökin käyttöaikaa. Jos lankosi on yhtään kohtelias, hän antaa teille miehesi kanssa yhteistä aikaa. Ruokahuusholli tulee myös jakaa kaikkien kesken. Mökkielämästä ei saa tulla rasitus vaan siellä tulee olla hauskaa ja rentouttavaa!

Vierailija

Varmasti ei niin kivaa, jos haluaa viettää mökillä aikaa kahdestaan. Mutta avokätisestihän lanko on silti tuota ruokarahaa antanut. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat