Amputoitu Liisa Syrjä: "Mietin, miten leikkaan pihviä ilman sormia"

”Sairastumiseni  jälkeen ystävyyssuhteeni ovat muuttuneet. Osa  ihmisistä, joita pidin tosiystävinä, on kaikonnut. Toisista on tullut entistä  läheisempiä.”

Verenmyrkytys vei Liisa Syrjältä sormet, jalat ja työn. Sinnikkyytensä ansiosta hän nousi takaisin jalkeille.Lue koko juttu

Amputoitu Liisa Syrjä: "Mietin, miten leikkaan pihviä ilman sormia"

Kommentit (1)

Hei Liisa!

Jaksan harvoin lukea piiiitkiä juttuja tietokoneen ruudulta. Mutta tarinan Sinusta luin alusta loppuun. Ja itkin... HUH! Mitä Sinä olet kokenut! Ihailen Sinua. Sinulla on elämäntahtoa ja positiivisuutta! Ja Ihanat Koirat! Sinä olet tehnyt ja teet vaikka mitä :0)!

Vammaiseen on vaikea suhtautua. Kerran Stockan edustalla istui vanhempi rouva aika hienossa sähköpyörätuolissa. Sanoin hänelle: "Sinullahan on melkein "Ferrari". - Hän ilahtui kovasti kommentistani. Juttelimme sitten pitkän tovin siitä, miten sähköpyörätuoli oli helpottanut ja vapauttanut hänen elämäänsä.

Liisa. Miten Sinä haluaisit, että Sinuun suhtaudutaan? - Et tykkää ollenkaan katsomisesta/tuijottamisesta. Voiko tulla esim. juttelemaan...?

Halauksin.  Ria

P.S. Hitsi, että minua Ottaa Pannuun KK:n Sininen Ruutu alhaalla oikealla! Se häiritsee Koko Ajan juttujen lukua ja kommenttien kirjoittamista!! - Se pitäisi tehdä sellaiseksi, että sen saa klikattua pois!

  • ylös 16
  • alas 6
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat