Jouluhaaste 15: Mikä joululahja on jäänyt parhaiten mieleesi?

Joskus joululahjan muistaa vielä vuosien päästäkin: sen, jolla onnistuit erityisesti ilahduttamaan tai sen, joka sai sinut nauramaan. Kerro, mikä se oli.Lue koko juttu

Jouluhaaste 15: Mikä joululahja on jäänyt parhaiten mieleesi?

Kommentit (15)

Ilonaihe S.

Olin 10-ikäinen ja sain Melodican, jota olin kovasti toivonut. Voi kuinka olin onnellinen. Melodican on minulla vieläkin, yksi kosketin on mennyt tosin rikki. Melodican on vihreä ja se on 52 vuotta vanha jo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nuorena toivoin nokkahuilua ja sainkin sen. Valitettavasti en oppinut sillä soittamaan ja se kiinnostus laski äkkiä. Jälkeenpäin nolotti, kun tiesin, että vanhemmilla ei ollut yhtään liikaa rahaa turhiin lahjoihin.

Isot aikuisten sukset sain isältä joululahjaksi,hän oli voittanut bingossa,jossa olin myös minä mukana ja niissä ei ollut siteitä,eikä sauvat kuuluneet mukaan.Olin silloin 8 tai 9 vuotias ja sukset oli vaaleansiniset ja 210 cm pitkät.Niillä sitten hiihtelin kotini lähellä monet kerrat...

Sain kummisedältäni laskettelutakin ja -housut, kun olin menossa seuraavana kevättalvena talviriparille ja laskettelemaan. Kunnon puku tulikin tarpeeseen, vaikka housut olivat hieman liian lyhyet ja takki liian iso (takki sopii edelleen päälle hyvin). Kyse oli vielä Reima-merkkivaatteesta ja olin lahjasta erityisen iloinen. En tiedä olivatko vanhempani vinkanneet tarpeesta, mutta heillä tuskin itsellään olisi ollut varaa niin kunnollista ostaa.

Pirzukka

Sain pienenä ruskean nahkalompsan ja kävin jo aikasemmin päivällä pakettia haistelemassa kuusen alla,siitä arvasin mitä paketissa oli. Ja kyseinen lahja on vieläkin käytössä. :)

Miuku

Äiti tuli jouluaattona sairaalasta kotiin pikkusiskon kanssa. Sinä jouluna eivät paketit olleet pääosassa. 

Iso, silmät sulkeva nukke ja sille enon tekemä sänky, tädin tekemine vuodevaatteinen, joskus liki 60 vuotta sitten. Ovat tallessa vieläkin :)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat