Nämä 15 suloista asiaa yhdistävät onnellisia pariskuntia

Nämä 15 suloista asiaa yhdistävät onnellisia pariskuntia

Jos parisuhde tuntuu tylsältä, tee jotain. Tässä 15 asiaa, jotka yhdistävät onnellisia pareja. Kokeile yhtä heti ja toista huomenna. (Eikä mikään estä sinua lähettämästä artikkelia puolisollesi.)Lue koko juttu

Kommentit (17)

Vierailija

Vaikka parisuhteen onnistuminen onkin asia, johon itsekin voi vaikuttaa, pitäisi kuitenkin muistaa ettei yksin voi muuttaa asioita ellei toinen osapuoli ole siihen innostunut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Arja - Kodin Kuvalehti kirjoitti:
Totta, nimimerkki Vierailija! Ehkä siihen toiseenkin osapuoleen voi ainakin yrittää silti vaikuttaa... Ja pyrkiä kompromisseihin?

Huoh. Tuo ei nyt kyllä enää ole sitten rakkaudellista kohtaamista vaan eräänsortin manipulointia, yritystä saada kumppani toimimaan mieleiselläni tavalla. Ei kiitos. En pidä itsekään siitä että minuun yritetään vaikuttaa ja saada toimimaan jonkun toisen mieliksi. Johan tuossa itsensä kadottaa. Vapaus ja kunnioitus!

JouniR

On helppo maalata kauniita kuvia onnellisesta parisuhteesta, mutta se miten on taas ihan eri asia, ja siksipä todellisuus onkin hyvin usein kaukana odotuksista ja toiveista. Se miten selvisi minulle, kun aloin paneutua kirjaan nimeltä Rakkaus - Läheisyyttä ja särkyneitä sydämiä. Kirja ei varsinaisesti kerro mitä tehdä, eli se ei ole mikään ohjekirja, sen avulla vain tajuaa missä mennään ja miksi, ja löytämään oma ratkaisut. Kannattaa ehdottomasti tutustua.

Vierailija

Kohta 12 vuotta yhdessä, kaksi pientä lasta jaloissa häärimässä. Ilokseni voin todeta, että ainakin jossain määrin pystyin vastaamaan jokaiseen kohtaan myöntävästi. Ja kyllä, liittomme voi edelleen hyvin. :)

Aito rakkaus yllättää

Kyllä, tuo kaikki on mahdollista ja kantaa jos se on aidosti molemminpuolista. Vuoroin aika ajoin voi tarvita tukea huomiota puolin ja toisin enemmän.
Yksipuoleisesti toisen aliarviointia. Sekin tunnistettavissa jos on katse avoin eikä muu sivuuttaja vie tuntosarvia.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Entäs jos ei ole puolisoa :-(

Silloin pitää huoltaa sitä tärkeintä suhdetta elämässä, eli suhdetta oman itsensä kanssa. Tai sitten etsiä äkkiä joku, jonka kanssa voi em. listaa toteuttaa. Terkuin: 4everalone

toimii

Itse kukin voi olla aloitteentekijä. Jos kaikki odottaa että puoliso tekee näitä asioita niin saattaa odottaa pitkään ja turhaan. Siitähän se alkaa että jompikumpi aloittaa hyvien asioiden ketjun.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat