Kommentit (12)

pyry

11. Olet nukkunut ja nukutat omat vauvasi ulkona vaunuissa. Myös pakkasella. Eikä siinä ole mitään erikoista.
12. Harrastat avantouintia tai vähintään haaveilet mahdollisuudesta sen aloittamiseen.
13. Lumi ei ole vain lunta. Tunnet useita nimityksiä ja käyttötapoja. (Kuten tuo mattojen raikastaminen tai kylpeminen lumessa saunan jälkeen)

  • ylös 50
  • alas 8
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
FP

Pölypunkkeja on mun mielestä kaikkien kotona...niitä ei pitäs nähdä. Ne on niinkun joka paikassa missä on pölyä, jopa sun sängyllä??

Sami Sung

Pölypunkkeja ei ole löydetty vuosiin. Tietoa asiasta löytyy ja toivottavasti tuo tieto saadaan myös toimittajan tietoon.

Ulkosuomalainen

Kyllä niitä edelleen tapaa, mutta varsin pienissä määrin. Ja tämä asia jakaa myös asiantuntijoiden mielipiteet kahtia. (Itse asun ja oireilen näiden "öttiäisten" vuoksi täällä Hollannissa. Pölypunkit ovat tunnetusti osa lähestulkoon jokaista asumusta. Täällä asuntojen kosteus ja lämpötila ovat niille huomattavasti suomalaista kuivaa sisäilmaa edullisempia. Suomeen takaisin muuttoa odotellessa vain haaveilen paukkupakkasista ja pölypunkittomasta elämästä.)

olen suomalainen

14. mankeloit lakanasi vedettyäsi ne

15. laitat astiasi valumaan astiankuivauskaappiin tiskattuasi ne

16. kesäisin peset mökin laiturilla räsymattosi mäntysuovalla ja juuriharjalla ja menet sen jälkeen uimaan tai lämmität saunan

17. kahvihetkiä varten leivot pullaa jossa maistuu kardemumma 

Asuin monta vuotta sitten puoli vuotta Madeiralla. Aina aurinkoa, 20-25 astetta. Vain marraskuussa-helmikuussa satoi, ja oli n. 15 astetta. Kolmen kuukauden jälkeen aloin kaivata Suomen maaliskuun räntäkelejä!  Koska ne ovat Kevään ensimmäinen merkki :0)!

HURRAA Vuodenajoille :0)!!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat