Kommentit (4)

Myrkyn lykkäs

Kohta 2. Ei ole nämä pakkaset ja kesän lumisateet kovin viihdyttäviä.
Kohta 3. Sama pätee tähän ainaseen pimeyteen. Ei voi pakottaa ihmistä asumaan kylmäkellarissa ja sitten sanoa, että se tykkää siitä.

Vierailija

Aksolotli on yhtä kotoinen ja suomalainen kun kissaeläin toiselta mantereelta, sopisi nykysuomalaiselle varmasti ihan yhtä kivasti kun sateenkaarilippua heiluttava, burkhaan tai Tom of finlandiin pukeutunut, milloin millekin markkinavoimille itsensä myynyt eurokolli.

Suomen hirvi, kettu, joutsen, ilves ja mäyrä, ne oikeat Kansalliseläimet ovat karhua lukuunottamatta säilyttäneet kalevalaista perua olevan kansalliseläimen roolin, tosi unohdettuna. Karhun on kaatanut panimoteollisuus. Ursuksella olisi paljon enemmän opetettavaa tälle kansalle kuin massatapahtumien möly, känninen pöhö ja krapula. Tosin maailmaa tarkkaillessa, pinnallisuuden ja monetarismin määrätessä, tavallisten taipuessa, hiljaisten kärsiessä, öykkäreiden ja röyhkeyden polkiessa vanhan viisauden arvottomana jalkoihinsa, on alkanut ajatella että ehkä se mitä tulee, on juurensa unohtaneille ja arvonsa myyneille aivan oikea ratkaisu. Myydään kaikki sille joka maksaa eniten ja otetaan symboliksi siirtovetinen nilviäinen. Sitähän se suomalaisuus tuntuu olevan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat