Kommentit (12)

Pade

Hieno ja henkilökohtainen tarina. Valitettavan tekopyhä koska "hoipertelivat, sössöttivät.." ei ole tissuttelua vaan alkoholismia. Hyvä siihenkin on herätä.

Padepadee

Olisit nyt jaksanu lukee ees vähän pidemmälle.

"Oli pakko kysyä, mistä tytöt sen ovat keksineet. Eihän meillä tuollaista ole ollut! Mutta ne samperin älypuhelimet. Joku kavereista oli löytänyt Studio
Julmahuvin Roudasta rospuuttoon -sketsin YouTubesta. Sitä skidit yhdessä nauroivat, että katsokaa teidän isää.”

Jos luit loppuun ni sisältö ei tainnu kuitenkaan tulla sinne asti.

tviQ
Seuraa 
Liittynyt6.11.2015

KK:n artikkeleita on virkistävää lukea.  Tämäkin oli ihmistä kunnioittavasti ja elämänmyönteisellä tavalla kirjoitettu juttu, jossa ihan tavallinen mies (poislukien ns. uravalinta-julkisuus) perustelee järkevästi ja perhekeskeisesti alkoholittoman vuoden aikana heränneitä ajatuksia ja kertyneitä kokemuksia. 

Arvostettavaa että näin klikkiotsikoiden kultakaudellakin jaksatte toimituksessa ylläpitää asialinjaa. Kiitos <3

Äiti usealle lapselle

Hyvä Petteri ja perhe! Hienoa, että olette kokeilleet tuollaista. Aivan liian moni tissuttelee suomalaisista aivan liikaa! Kaikkea hyvää! ❤️

ottelija

joopajoo. edelliskesänä näytti petulle maistuvan turun kukassa koko rahan edestä. nää tekopyhät imagonkiillotusjutut vois vetää rööristä verkostoon. jokainen ottaa mitä ottaa.

TietoaOn

Niin... Tämä juttu on ilmestynyt vuonna 2014 eli ihan mahdollista, että hän on vuoden 2014 jälkeen juonutkin. Hän ei ole alkoholisti, joka ei voi juoda ollenkaan! Lukekaa jutut ja pvm huolella ennen kommenttia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat