Kuusikymppinen Leila ryhtyi reppureissaajaksi: "En saa matkustamisesta kyllikseni"

Tohtori Leila Simonen, 62, jätti vaativan uran ja keskittyy nyt kirjojen kirjoittamiseen ja elämästä nauttimiseen. Siihen kuuluvat myös pitkät matkat kauas.Lue koko juttu

Kuusikymppinen Leila ryhtyi reppureissaajaksi: "En saa matkustamisesta kyllikseni"

Kommentit (4)

Pentu

Pääsee silittämään huumattuja ja täysin epäeettisesti pidettyjä tiikereitä. Huisia!

  • ylös 13
  • alas 11
jellona

Älä jaksa. Et voi tietää, millainen kyseinen paikka on. Taisi mennä kokonaan jutun ydin ohi, kun pitää heti tulla nillittämään sen sijaan, että toteuttaisit haastatellun elämönilofilosofiaa ;)

  • ylös 12
  • alas 10
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Leila

Tiger Kingdom Chiang Maissa Pohjois-Thaimaassa on eri-ikäisten tiikerien kodeista parhaasta päästä. Tiikerit eivät välittäneet lainkaan meistä ihmisistä. Yksi selitys oli, että koska niiden ateriana on aamulla ja auringon laskettua keitettyä lihaa, ne ei jaksa auringon paahteessa graavista innostua :D Mutta sääntö turistille oli, ettei saa koskea eläimen naamaa eikä lähteä juoksemaan. Ihana kokemus oli, kun sain juottaa tuttipullosta tiikerivauvaa - se oli söpöä. Mutta sitten tapasin sen isoveljen ja äidin ja isän ja "söpö" ei adjektiivina enää ollutkaan osuva. Aikuinen tiikeri on ylväs ja upea, täynnä voimaa. Tiger Kingdom oli upea paikka oppia itsestään - peloistaan ja toiveistaan.

Hei kaikki, kiitos palautteesta. Poistimme netistä kuvan Leilasta ja tiikeristä, koska emme halua vahingossakaan millään tavalla edistää eläinten kaltoinkohtelua. Toivottavasti nyt myös jutun varsinainen viesti tulee paremmin esiin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat