Sivut

Kommentit (20)

Onnellinen ja ylpeä äiti

Jari on ihana....maanläheinen ja osaa hyvin yksinkertaistaa. Omat lapset ovat jo aikuisia ja vuosia sitten tuli luettua Jarin tuotanto ja kerran olin kuuntelemassa ihan livenä. Ihastuttava henkilö ja ammatissa joka on hänelle luotu! Hyvää vointia hänelle!

Täti

Tätinä näin vierestä kuinka pienten lasten vanhemmat riitelivät, ihan karmealla, julmalla tavalla lapsia kiistakapulana käyttäen, toisiaan haukkuen  jo vaippaikäisille. Yritin kaikkeni, että vanhemmat olisivat olleet viisaampia. Tulin haukutuksi itse. Nuo lapset ovat nyt kolmikymppisiä aikuisia ja näen heissä jäljet heidän lapsuushelvetistä, heijastuu kaikkiin ihmissuhteisiin. Parisuhteita on vaikea muodostaa, varsinkin tämä vanhempi joka jäi roikkumaan riitelevien vanhempiensa väliin, on kova riitelemään nyt itsekin. Ei tunnista itsessään yhtään tuota , minkä keskiössä itse kasvoi. Viides poikaystävä menossa, josta tuksin tulee sen enempää. Taitoa neuvotella, vaihtaa ajatuksia, pohtia, katsoa itseään peilistä, myötätunto toisia kohtaan puuttuu, samoin lempeys ja ymmärrys. Rikkinäinen tulevaisuus näyttää toteutuvan sosiaaalisena perimänä...

kate5

Itse jouduin kasvamaan riitaisassa perheessä koko lapsuuteni ja nuoruuteni. Teini-ikäisenä pyysin, että vanhempani olisivat eronneet. Aina uhkailivat toisiaan erolla, mutta koskaan eivät sitä kuitenkaan tehneet. Minua vähäteltiin ja vertailtiin muihin kavereihin. Nyt vanhemmiten ymmärrän, että molemmat purkivat omaa pahaa oloaan minuun, täysin syyttömään lapseen. Paitsi että kuulemma olin vanhuuden vahinko, synnyin "iltatähtenä" meidän perheeseen, joten ilmeisesti sitten pilasin heidän elämänsä.

Mitäpä tästä seurasi? En pysty luottamaan kehenkään. Nuorempana en kyennyt parisuhteisiin, sillä en uskonut, että kukaan oikeasti välittäisi minusta. Oli parempi olla yksin. Nykyisin olen perheellinen, mutta en usko, että mieheni oikeasti rakastaisi minua. Olen joutunut tekemään kovasti ja tietoisesti töitä sen eteen, että en siirtäisi huonoa perintöä omille lapsilleni. Rakastan heitä täydestä sydämestä ja sanon myös sen heille joka päivä. Mutta oma lapsuuden taakka on välillä aika raskas kantaa.

Vierailija

Hyvä että on joku noin viisas kuin Sinkkonen, joka osaa neuvoa meitä vanhempia. Usein tuntuu, että meitä aikuisia kiinnostaa vain raha tai alkoholi .Kuljemme läpi koko elämämme laput silmillämme ajattelematta näin tärkeitä asioita.  Kuinka paljon pahaa saamme aikaiseksi tuossa lapsessa, jonka piti olla meille se kultaakin kalliimpi ihminen, alkaa itkettämään kun tajuan  sen. Ehkä voimme joskus korvata tekemämme virheet, jos Jumala suo.

Vierailija

Minulla oli kunnia olla Sinkkosen oppilas lastenhoitajajaostossa!

Ihana opettaja ja ihminen. Muistelen häntä lämmöllä vielä "vanhanakin"! Eevamaria

rami148

Kumpa olisi mahdollisuus olla Pappana lasten lapsille?
Tätä asiaa ei ole vielä julkisuudessa käsitelty,mitä sillä viattomalle lapselle aiheutetaan myöhempään eälämään??

Isukki

Ehkä jopa päinvastoin, suuret tulot yleensä tarkoittavat pitkiä työpäiviä. Pitkän päivän jälkeen on vähemmän aikaa ja energiaa jäljellä lapselle.

Arja - Kodin Kuvalehti
Seuraa 
Liittynyt12.8.2014

Hei rami148, voi kunpa tosiaan lapsenlapsesi saisivat mahdollisuuden myös isoisän seuraan - kyllä he paljon menettävät, jos se heiltä kielletään. Toivotaan, että asiat muuttuvat hyvään suuntaan, siihen voi niin moni asia vaikuttaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat