Kaupallinen yhteistyö KK:ssa: Päivän hyvinvointihaaste: Lupaan liikkua enemmän luonnossa, Lupaan olla hyvä ihminen ja näytän sen sanoin ja teoin. Jne.
Ok. Hyviä juttuja. MUTTA: Niiden tarkoitus onMainostaaAktiviatuotetta. Tulseetunne, että et jaksa noita asioita, jos et Päivittäin nauti Aktiviaa (?!).
Monen, monen lisätuotteen myyjä luo asiakkaille sen mielikuvan, että tarvitset tätä ja tätä, jotta olisit terve ja voisit hyvin. - Ei riitä, että Syöt Terveellisesti (paljon vihanneksia, hedelmiä yms.). Ja tuhannet, tuhannet menevät tähän halpaan. Ja laittavat satoja-tuhansia euroa lisäravinteisiin!
Good Grief! Olen 67 v. En nauti mitään pillereitä ja lisäaineita. Olen "hämmästyttävän" terve. Syön kaikkea (erityisen paljon Vihanneksia). Jumppaan, teen kävelylenkkejä, harrastan asioita, suhtaudun elämään Positiivisesti. Ja Voin hyvin :0)!

Terveellisin terveisin. Ria

P.S. Hassut virheet tekstissäni johtuvat siitä, että yht'äkkiä kirjoitussysteemi täällä muuttui sellaiseksi, että se ei hyväksynyt korjauksia, vaan teksti pyyhkäytyi (??). Eli EN Pstynyt Korjaamaan (???)!

  • ylös 3
  • alas 2

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat