Gluteeniton leivonta onnistuu, kun korvaat vehnäjauhot näin

Gluteeniton taikina vaatii pidemmän vaivauksen kuin tavallinen.

Kiinnostaako gluteeniton leivonta, mutta vehnäjauhottomuus mietityttää? Tutustu vaihtoehtoihin ja onnistut varmasti.Lue koko juttu

Gluteeniton leivonta onnistuu, kun korvaat vehnäjauhot näin

Kommentit (4)

Luontaisesti gluteeniton kokki

Moi, nämä ohjeet kyllä taas repästy jostain pilvestä. Itse leivon luontaisesti gluteenitonttomia  ja lisäaineettomia tuotteita. Olen yhdeltä ammatiltani myös kokki. Gluteenittomassa leivonnassa on otettava huomioon monia asioita, riippuen jauhoista ja muista raaka-aineista, mitä leivotaan, millainen lopputulos halutaan jne.

  • ylös 28
  • alas 38
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Veijokeijo

Et sitten viitsinyt laittaa vinkkejä, miten homma oikeesti pitää tehdä... Tulit vain kertomaan, että olet yhdeltä ammatiltasi kokki.

No jokainen tyylillään.

Luontaisesti gluteeniton kokki kirjoitti:
Moi, nämä ohjeet kyllä taas repästy jostain pilvestä. Itse leivon luontaisesti gluteenitonttomia  ja lisäaineettomia tuotteita. Olen yhdeltä ammatiltani myös kokki. Gluteenittomassa leivonnassa on otettava huomioon monia asioita, riippuen jauhoista ja muista raaka-aineista, mitä leivotaan, millainen lopputulos halutaan jne.

Erikoisruokavalioihin erikoist...

No se nyt johtuu siitä, että vehnäjauhojen korvaaminen toimii joka reseptissä eri tavalla, ei vain vaihtamalla se jollain listassa olevalla. Jaujovaihtoehdot sitkostuvat eri tavalla ja tuovat usein oman makunsa mukana, mikä pitää ottaa huomioon makuprofiilia tarkkaillessa.

Tämä niille muille ohikulkijoille, jotka haluavat vähätellä laadukkaa ruoanlaiton ja leipomisen haasteita. Sille on syynsä, etteivät ravintolat tuppaa tarjoamaan laajoja valikoimia gluteenittomia tuotteita ja se on niiden vaatima määrä ajatustyötä tuttujen ja valmiiden keinojen sijasta.

Veijokeijo kirjoitti:
Et sitten viitsinyt laittaa vinkkejä, miten homma oikeesti pitää tehdä... Tulit vain kertomaan, että olet yhdeltä ammatiltasi kokki.

No jokainen tyylillään.

Luontaisesti gluteeniton kokki kirjoitti:
Moi, nämä ohjeet kyllä taas repästy jostain pilvestä. Itse leivon luontaisesti gluteenitonttomia  ja lisäaineettomia tuotteita. Olen yhdeltä ammatiltani myös kokki. Gluteenittomassa leivonnassa on otettava huomioon monia asioita, riippuen jauhoista ja muista raaka-aineista, mitä leivotaan, millainen lopputulos halutaan jne.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat